torsdag 31 maj 2018

Hudbehandling - rynkorna reducerades helt otroligt nog!

Hudbehandling - Quick fix i samarbete med Svenskaskönhetsakademin i Varberg


Quick fix - Hudanalys, dubbelrengöring,peeling,mask samt avslutande produkt 395 kr

Jag hade planerat att göra en microneedling i hopp om att få bort lite rynkor. Men tyvärr så fick jag avboka det då det inte är bra att göra det när man har Rosacea. Hade det här varit för ett år sedan så hade jag kunnat göra micronedlingen då jag inte trodde att jag hade Rosacea. Den dök nämligen upp i höstas efter att jag vaxat överläppen. Sen så har jag inte blivit av med den. En läkare har konstaterat att jag har en lindrig variant av Rosacea som bara ger mig små finnar som svider runt näsan och ögonbryn, har lite på hakan med, men den håller sig i schack, tack och lov.

Min Rosacea påverkas inte heller av sol,värme,kyla, stark mat eller alkohol som den brukar reagera på, det känns väldigt bra kan jag säga.

I samråd med hudterapueten Hanna på Svenska skönhetsakademin i Varberg så bestämde vi att jag skulle få testa på en annan form av hudbehandling som även den har en viss effekt på rynkor.
Jag har massa lös hud runt ögon och speciellt runt vänstra då jag för ca 5 år sedan fick en massa allergireaktioner som resulterade i en stor svullnad runt ögonen och jag gick på 5 kortinsonkurer mellan maj och september det året.

Hanna gjorde en hudanalys på mig och valde att göra en hudbehandling som går ut på att förebygga och behandla känslig eller överansträngd hud. Hon använde sig av Dermalogicas produkter Ultra Calming som reducerar rodnad och lindrig hudirritation,prefekt för oss som har rosacea eller känslig hud.

Behandlingen var superskön och jag kunde verkligen känna hur produkterna trängde in på djupet och gav min hud fin lyster och spänst. Hanna tyckte att jag hade väldigt lite rynkor för att vara 42, och det gjorde mig givetvis väldigt glad då rynkor inte är min favorit.

Tidigare när jag använt hudprodukter så har jag köpt billiga som har känts bra. De har återfettat min hud,men efter ha gjort hudbehandlingen så inser jag att de bara har lagt sig som en hinna över huden.

Produkterna från Dermalogica trängde in på djupet och massa torrrynkor slätades ut. Riktig magi måste jag säga. Jag har två behandlingar kvar och Hanna kommer att gå lite djupare nästa gång då min hud inte är särskilt irriterad. Det ska bli spännande att se resultatet av det.

I behandlingen ingick ett startkitt med produkter från Dermalogica som hjälper till att bibehålla huden som den är och även förebygga så att att jag förhoppningsvis skall slippa större problem med rosacea i framtiden.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök på Skönhetsakademin i Varberg. De har stor kunskap och ger ett proffsigt intryck. Här kan du hitta de olika hudbehandlingarna som Svenskaskönhetsakedemin har. När man bokar en tid så gör Hanna alltid en hudanalys och sedan lägger hon upp behandlingen efter det.


Ha det så gott/Anna

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

   Radera
 2. Hej. Jag har haft rosacea i ca 30 år. Kämpat och kämpat. Inte hittat några bra produkter. Tills för några år sen. Var på Åhlens och skulle köpa en dagkräm, hittade en expedit och sa till henne vad jag ville ha och samtidigt berättade jag att jag har rosacea. Hon sa direkt vad jag skulle ha för produkter, nämligen OLJEFRIA. Nu kör jag med olika märken men alltid oljefria. Min rosacea är i perfekt skick och har varit det i flera år, sen jag började med oljefri rengöring och dagkräm. Lycka till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Vad underbart för dig. Kram

   Radera
 3. Hej Anna!

  Jag har varit frånvarande på blogg och kommentarsfälten i flera år, men har hängt kvar som halvtrogen läsare hos några få, dig inräknad. Det slog mig just vilken fantastisk utveckling du har haft sedan bloggandet började! Sitter nu här mitt i livet och funderar på ett karriärbyte och du är verkligen en inspiration.

  Härligt att behandlingen funkar för dig. Vem gillar rynkor, inte denna nyss fyllda 44-åringen i alla fall. Jag skulle behöva en dunderbehandling som dessutom fixar solskador...

  Ha det så bra! Så lovar jag att inte vänta tre år innan jag kommenterar igen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad kul att höra att du har hängt här inne så länge. Blev verkligen jätteglad av din kommentar Veronika. Stor kram Anna

   Radera
 4. Min ex-pojkvän lämnade mig och min dotter sedan 6 veckor sedan efter, jag försökte nästan allt för att återställa mitt förhållande och jag blev besviken. Ingen jobbade, en vecka senare såg jag Dr. Isikolo hemsida och efter att jag kontaktade Dr. Isikolo för hjälp förändras allt automatiskt, min sorg blev glädje, leendet var över hela mitt ansikte, allt hände mycket snabbt och resultatet var effektivt. Dr Isikolo är den enda stavningskastaren som jag hade framgång med, min pojkvän ringde mig och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och vill också gifta mig med mig. Hon kom tillbaka till mig och bad mig att acceptera ryggen och det hände på grund av hjälp av Dr Isikolo. Jag är så glad att jag har min flickvän tillbaka. Kontakta Dr. Isikolo nu för en brådskande och snabb kärleksspell för att vinna ditt förhållande tillbaka. isikolosolutionhome@gmail.com whatsapp +2348133261196

  SvaraRadera
 5. Lamija Feriz25 juni 2018 19:22

  HUR JAG FÅR MIN FÖRE DETTA POJKVÄN TILLBAKA HEM AV DR ISIKOLO KONTAKTA Webbplats: drisikolosolutionhome.webnode.com. Jag var så traumatiserad att stanna ensam utan att ha någon kropp för att stanna hos mig och vara med mig men jag var så lycklig en viss dag för att träffa den här kraftfulla stavningskretsen Dr. Isikolo efter att ha berättat för honom om hans situation gjorde han allt mänskligt möjligt att se att min älskare kommer tillbaka till mig, efter att ha kastat stavningen min ex pojkvän kom tillbaka till mig mindre än 24 timmar kom min ex pojkvän tillbaka och bad mig att han aldrig kommer att lämna mig igen, 3 månader senare blev vi förlovade och gift om du har samma situation kontakta bara Dr Isikolo på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp +2348133261196

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!