tisdag 3 juli 2018

Hello från Hotel Bellora

 Samarbete med Hotell Bellora


Bellora är ett snyggt CityHotell i Italiensk anda beläget mitt på KungsportsAvenyn. Personalen är riktigt trevliga och oerhört serviceminded och jag gillar verkligen deras kläder.Visst är det snyggt, så här sommartid är det riktigt mysigt att sitta på deras terrass ut mot Kungsportsavenyn.Maten på Bellora är genuin och äkta och får dina smaklökar att galoppera.


Vad sägs om Carne Cruda  - Belloras Råbiff som görs med hackat kött,ramslöksmajonäs, pepparrot, lök, krasse och pecorino.

För en Råbiffsfantast som mig så gick denna här godingen verkligen i hamn. Måste säga att den var helt perfekt, texturen på köttet var så god. Den enda jag kunde sakna var möjligtvis lite crunch i form av ett uns rostad lök. Men som sagt, Råbifffen var helt fantastisk även om den rostade löken uteblev.
Paulina och jag kom på att vi kunde dela på huvudrätten och den såg så god ut att jag inte ens hann få upp kameran innan vi delat upp och börjat äta.

Vi beställde Carne alla Grigrila- grillad ryggbiff med parmseanpotatispuré,stekta sommarprimörer och Belloras Gremolata -vitlök,persilja,svarta oliver,kapris och olivolja,


Här fick min Nikon D750 vila lite och min Iphonex fick jobba...


Vi tillbringade en bra stund uppe på Belloras takterass Cielo, där njöt vi av utsikten över Göteborg, smuttade på vin och njöt av sommarvärmen.
 
Belloras takterass Cielo bjuder på sjukt skönt häng där man lätt knyter nya bekantskaper.

Vårt rum var oerhört snyggt. Gillade verkligen den coola boutiquekänslan, och vi hade grym utsikt över kungsportsavenyn.
Innan vi gick vidare på stan så gick vi upp på takterrassen för att se solen gå ner, och det var magiskt kan jag säga.

Fotat med Iphonex

Efter att ha sovit gott i den sköna hotellsängen så var det dags för att äta frukost.

Frukosten på Hotel Bellora levererar i Välrdsklass,så mycket gott. Ja, ni ser vad mycket smarrigt jag har lagt upp på min tallrik. Men det finns massa mer gott. Våfflor, nutella, goda bröd,bacon,frilatta, och frukt mm. Bellora har verkligen ett stort utbud och håller den Italienska tråden genom hela frukosten. Supergrym frukost helt enkelt.!
Fotat med Iphonex

Nu skall vi strax checka ut och göra stan innan vi beger oss hemåt. 

Ps. Ni som är med på bild och vill ha bilderna. Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com innan fredageftermiddag så mejlar jag över bilderna till er, det finns några 
olika varianter av alla bilder,

Ha det så gott/Anna

1 kommentar:

 1. Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2 Lotteri stavning
  3 Om du inte kan uppfylla din partner
  4 viktminskning stavning
  5 Skilsmässa stavning
  6 marknadsföring i kontor
  7 Få pengarna tillbaka
  8 Graviditet stava för att bli gravid baby
  9 kärleksspell
  10 äktenskapsengagemang och så många fler
  11 Pengar stava / lycka till stavning

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!