onsdag 20 juni 2018

WIC - Work in progress

Väggfärg i samarbete med My white countryhouse


 Att få en alldeles egen Walk in Closet är nog mångas dröm, även min. Det har tagit sin lilla tid, då vi har skyndat långsamt med renoveringen. Vi har plockat fram det gamla pärlspontstaket och målat det vitt. På väggarna har vi satt upp en slags papp som vi målat med Kalklitir som jag har fått testa i ett samarbete med My White countryhouse

 Jag har länge varit sugen på att testa att måla med kalklitir och när möjligheten uppstod att få testa kalklitir i min WIC, så blev jag ju eld och lågor.

Kalkfärg är oerhört lätt att måla med och man penslar egentligen bara upp färgen. Jag vågade inte riktigt ta ut svängarna utan penslade upp som man gör med vanlig färg, men det blev jättefint och nyansskiftningar ändå. Precis när jag hade lagt första lagret så kändes det lite som om jag hade pajat väggarna, det så nämligen inte klokt ut. Men när det torkat blev det hur fint som helst.

Jag är helt klart biten, och kan tänka mig kalklitir färg lite här och var nu


En av min senaste tatuering. " I refuse to sink"

Skor i från Din sko.
För at få plats med alla underkläder, träningskläder och linnen och sånt så klickade jag hem en av IKEAS nyaste byråer. Byrån Nordli som har hela 12 lådor. Stol Thonet i från trendrumVisst är väggfärgen snygg, den heter San Saccaria och hittas på My White Country house.

Har ni inte kollat in My White country house webb -butik så rekommenderar jag det. 
De har så mycket fint!


Här i den här smutten som sträcker sig ett par meter bortåt skall det bli plats för alla mina klänningar. Hur det kommer se ut, det håller jag er lite på halster med.

Jag har även beställt lampor och en matta och sen skall det piffas.

Ha det så gott/Anna

5 kommentarer:

 1. Åååå så jäkla snyggt! Klassisk och stilrent men ändå så "mjukt" utseende på väggen på ngt sätt med den där färgen. Färg har ju annars en tendens att bli platt och blankt men inte här!

  Ser förresten att du skaffat fler nya tatueringar... Den på underarmen är ju riktigt fräsig. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur älskar den matta finishen. Japp lite mer tatueringar har det blivit. Är ju inte så förtjust i smycken så tatueringarna får vara min kroppsutsmyckning och dem trivs jag riktigt bra med. Ha en fin kväll!

   Radera
  2. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Jättefin färg hemma hos mig är det vitt nästan överallt men färg smyger sig sakta in. Jag är ofta sist på bollen och har inte målat med kalklitir än men det kanske blir en vägg här hemma snart. Byrån och stolen jättefina och dina tatueringar också, skulle inte våga själv. ♥️😀 Hälsningar Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa! Jag är glad att jag tillslut vågade testa kalkfärg,blir så fint resultat och är så lätt och förlåtande att måla med. Ett penseldrag fel hit eller dit syns inte utan är något bra. Rollar man vanlig färg ojämnt så blir det ju inte så bra. Tatueringarna är jag så glada för. Ha en fin dag/Anna

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!