torsdag 22 februari 2018

Dagarna swichar förbi

Bild plåtad med Iphonex


Tack o lov för att tiden går så fort. Man skulle ju tro att jag inte lever här och nu då jag tjatar om att jag vill ha sol o värme hela tiden. Men jag gör allt jag kan för att ta vara på varje dag och göra det bästa av den.

Te.x så trotsar jag kylan och latmasken i mig och går en 40 minuters promenad på min lunch varje dag. Jag gör mitt yttersta för att mina dagar inte bara skall vara en siffra som sveper förbi. 

Jag försöker leva maximalt varje dag även om jag helst av allt skulle önska att jag bodde i ett land där det är varmt året om. Det hade passat mig bättre. Men hur som haver nu är det snart helg och jag är tacksam över en produktiv arbetsvecka. Fast den här veckan jobbar jag helg med. Ni skall få följa med mig till ett alldeles fantastiskt hotell. På lördag får ni se var!

Ha det så gott/Anna

1 kommentar:

  1. consort to aaa grade replica watches Queen Victoria, introduced the ‘Albert chain’ accessory, designed to secure the luxury breitling replica pocket watch to the man’s outergarment by way of a clip. By the mid nineteenth century, most replica hermes handbags store watchmakers produced a range of wristwatches, often marketed as bracelets louis vuitton replica handbag , for women. Wristwatches were first worn by military men towards swiss replica watches the end of.

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!