fredag 26 januari 2018

Random Rain Plafond -något för dig?
Jag håller på med en utrensning och säljer av privata saker och stylingsaker. Den här lampan är resultatet i från ett samarbete för några år sedan. Jag valde ut lampan med omsorg, tycker att den är så fin,men vi har för lågt i tak och vi gick hela tiden in i lampan så glödtrådslamporna gick sönder, så lampan blev inte långlivad i vardagsrummet och har mest legat på en hylla.

Lampan är som ny, kostade 3499 kr ny och jag säljer den för 900 kr.

Mejla mig på anna.bjorkliden@gmail.com om du vill köpa den, jag kan skicka lampan om du vill.

Ha det så gott/Anna


3 kommentarer:

  1. Jag heter Marian från Stockholm. Jag vill också vittna om omedelbara resultat från och med de första 2 dagarna av att kontakta DrOduduwas lunching love spell på min vägnar för att återvända tillbaka min ex love man man, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt spår vi Älskar varandra mer än någonsin tidigare, jag märkte förändringar i hans attityder gentemot mig och han känner sig trygg och säker i vårt förhållande.
    Tack vare Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min räkning. Dess arbete omedelbart resultat, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min make idag, han kommer snart tillbaka hemma. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa för alla som söker återförening med ex. kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    Jag trodde aldrig att kärleksspell magiska arbetet är riktigt och sant tills jag provade det, det fungerade för mig, perfekt allt mitt hjärta begärde inom 7 dagar efter stavningsproceduren.

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!