torsdag 2 november 2017

Julfint som förr - Reportage i Lantlivs julpysselutgåvaStyling & Text Anna Truelsen Styling & Foto Carina Olander

Nu har jag äntligen sett resultatet av mitt och Carinas fina reportage - ett julstylingpyssel jobb som vi gjort hemma hos Frida och hennes familj till tidningen Lantliv.

Löp och köp Lantlivs senaste julnummer, där får man med en extra tidning som är full av julpysselinspiration. Ni som prenumererar på lantliv kan beställa tidningen genom att skicka ett sms,se info i tidningen.

Ha det så gott/Anna

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det är så fint i Fridas uterum 😊

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!