torsdag 30 november 2017

Annas känsla för balans - Julreportage i Sköna hem nr Nr 14 -2017

Arr Anna Truelsen  Text Cecilia Von Mentzer Foto Jonas Lundberg

Mitt julpyntade hem är med i senaste numret av Sköna hem. Det är ett reportage som Jonas och jag gjorde för två år sedan. Många gånger hinner man känna att oj, vad det ser annorlunda ut hos oss nu, jämfört med då. Men det gör det inte den här gången. Även om det har gått två år så ser det ungefär likadant ut här. Anledningen till det är att jag trivs väldigt bra med hur vi har det hemma hos oss, och känner inget större behov av att ändra om. Så det ni ser på bilderna är så det ser ut hemma hos oss.

Är ni intresserade av att vet mer om min jul, då tycker jag att ni skall köpa Sköna hem, för där berättar jag lite om hur det tex är att vara en "granfantatiker"
Kika gärna in till mig på instagram @truelsen

Ha det så gott/Anna

4 kommentarer:

 1. Å, så vackert <3 Jag skulle sålätt kunna bara flytta in :) <3 Själv tycker jag mitt hem är så hysteriskt med massa grejor överallt...jag blir stressad :( Förstår inte varallt kommer ifrån ;) <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag har inrett vårt hem med lite saker för jag blir som du beskriver att du blir,nämligen stressad av för mycket saker. Jag behöver en lugn o balanserad grund. Färglös skulle många tycka,och jo,jag är sparsam med färg för jag trivs bäst så. Men när det kommer till kläder så har jag gärna,gult,grönt och rött.

   Radera
 2. Linda sua casa, amei as belas inspirações.
  Hugs.

  SvaraRadera
 3. I'm Rosa Mike, från stockholm. 2 dagar sedan läste jag en efterkommentar på en relationsrådgivningsblogg om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överpräst Oduduwa återfört sin ex fru efter divorcing.
  Jag var så lycklig att stöta på DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress
  Jag kontaktar samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet,
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
  för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem. Vi är alltid värdesamma och greateful för Oduduwa hjälp.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen ...
  jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och även med dig här med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar. Jag insåg att det skulle vara bra att dela här som jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm - BUSINESS STAR
  * avdelningar - SKYDD HÖG
  * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
  * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
  Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Oduduwa personligt Whatsapp nummer +2348109844548.

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!