tisdag 10 oktober 2017

Bootcamp i Öknen och lite om Dubais uteliv..

Tjejresa i samarbete med DittDubaiKlicka in er till Paulina och läs om hennes upplevelser I torsdagsmorse gick vi upp 04:40 och blev hämtade i Jeepar strax innan 05:30 för att se soluppgången i öknen. Kan säga att det var en helt magisk upplevelse.

Efter det hade vi ett träningspass med en riktigt duktig instruktör. Det var svettigt vill jag lova och frukosten smakade riktigt bra sen. När alla var mätta och belåtna så åkte några av oss ut med en utav Jeeparna. Det var en otroligt cool upplevelse att få åka över sanddynerna så att sanden sprutade.

Innan vi åkte hem så var de som ville med på ett Yoga pass, jag hoppade över det och fotograferade runt omkring på Bootcampanläggningen istället, så otroligt vacker miljö att få fota i.

Kvällen/natten tillbringade vi på en supercool openair club som heter Base Dubai. Helt otroligt nog så spelade Dj:duon Nervo när vi var där. Hur bra som helst och hur varmt som helst. Inte ett plagg var torrt på min kropp och mitt hår såg ut som jag nyss hade duschat.

Fortsättning följer...

Ha det så gott/Anna


4 kommentarer:

  1. Günümüzde gerçek travesti sitesi bulmak neredeyse imkansız. Ankara travesti sitelerinden biri olan marjinal partner, sizlere en güzel travesti arkadaşlığın kapılarını aralıyor. Ankara'daki travesti siteleri arasında en güzel olan ankara travesti sitesi.

    SvaraRadera
  2. Travesti, Ankara travesti,  Ankara travestileri, Çankaya Travestileri ve Kızılay travestileri, marjinal travesti platformlarında daha fazla yer almaktadır. Havaların ısınması, ekonomik kriz  ve aile problemlerini Ankara travestileri ve bir çok bireyi olumsuz etkiliyor. Marjinal hayatın zorlukları bu noktada travestileri ve partnerleri çok zorluyor.

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!