söndag 17 september 2017

När smaklökarna applåderar

Samarbete

Innehåller afflIliatelänk i från Bonprix


Ännu går jag med bara ben, tänker att man får passa på så länge det går.


Klänning i från Bonprix


I går åt vi helt fantastisk god mat. Ni vet när man inte kan sluta säga superlativ!

En 4 rätters Meny med vinpaket på Hotel Villa Anna

Här kommer ett lite axplock av det vi åt. Jag berättar inte hur allt smakade och vad allt innehöll, det vore inte rättvist mot er om ni skall äta maten med. Att berätta allt vore som att öppna julklappen i förväg. Ni måste få uppleva det själva, så fantastiskt var det!


Tilltugget var så gott, speciellt god var kycklinglevermousseén, den var så mjuk, mild och fin i smaken. Jag äter glutenfritt och jag måste säga att köket hade gjort kvalitativa förändringar i menyn så att jag kunde äta, det uppskattade jag verkligen. Medan mannen åt färskt rostat bröd, njöt jag av hemgjort fröknäcke med Villa Annas egenkärnde smör!

Som andra rätt serverades regnbåge,med picklad lök och ett skum gjort på bl,a krondill. Det här var en smakupplevelse av hög rang. Smakerna gifte sig så bra ihop och man tänkte att det kan inte bli bättre, men håll i er. Det blev det.

Tredje rätten var helt magiskt god. Sejfilén var så välgjord att den skivade sig bara man rörde vid den med gaffeln. Till sejfilén serverades ett vitt vin som var lagrat på ekfat. Smakkombinationerna i maten & vinet var så genomtänkta och perfekta så att de fick mina smaklöckar att hjula av lycka.
Jag äter mycket sällan dessert men här kunde jag inte låta bli. Kolasåsen som ni ser på kanten av skålen var nog det godaste jag någonsin smakat och hade jag kunnat med så hade slickat ur skålen,den var så goooood ler:) Kolasåsen hade en perfekt avvägning mellan sött och salt och var smaksatt med granskott. Ja, ni hör granskott, Åh, det var så gott! Till denna kulinariska efterrätt serverades ett dessertvin i från Ungern, som hade en väldigt intressant smak. Vi fick presenterat för oss att vinet är gjort på sent skördade druvor som har blivit angripna av möglet Botrytis som gör att druvorna blir övermogna och skrumpnar ihop och får en väldigt söt smak, jag kunde ana en smak av russin. Desserten med blåbär och eneris i kombination med dessertvinet var klokren då smakerna harmonierade med varandra och man ville bara ha mer.Ps. Man behöver inte var gäst för att kunna äta på Villa Anna. Det går fint för vem som helst att boka bord där.

Ha det så gott/Anna

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!