söndag 19 mars 2017

Dags att sätta på vårjackan

Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Jacka HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Jacka HÄR / 4. Jacka HÄR / 5. Jacka HÄR / 6. Jacka HÄR / 7. Jacka HÄR / 8. Jacka HÄR /

Men åh,vad härligt att våren är här. Så skönt att få sätta på sig vårjackan. Kappa nr 1, är en kär favorit som hänger hemma i min garderob och som använts flitigt innan det har blivit sommarvärme ute. Kappa nr 6, är en annan favorit som finns hemma hos mig i mörkblått, tunn och snygg och lyfter outfiten en nivå.
Jag har skrivit ihop ett par rader om min reklampolicy.


Jag har drivit bloggen i snart tio år och har sedan start närt en dröm om att kunna leva på min blogg. I dag är min blogg inte bara en del av mitt liv, min vardag utan en del av mitt företag, och det ligger åtskilliga timmar bakom alla dessa inlägg.

I ett led att kunna leva på bloggen samarbetar jag med företag som annonserar på min blogg. Inriktningen på annonserna kan vara vara allt i från inredning till träning mode och hälsa. Gillar ni inte reklamen så får du blunda för den, det gör jag när jag möts av reklam som jag inte gillar.

För att Mylovelythings skall kunna utvecklas och fortsätta vara en inspirationskälla så behöver jag samarbeta med företag, dels för inspirationen som produkterna/samarbetena ger och dels för att intäkterna på bloggen medför att jag kan lägga ner mer tid på den och höja kvalitén ytterligare en nivå. Jag väljer mina samarbetspartners med omsorg och inläggen i samarbeten är tydligt markerade. Mina åsikter är aldrig köpta.
Ha det så gott/Anna

1 kommentar:

  1. Moinet’s Patek Philippe replica watches astronomical pocket watch, and in smaller wristwatch form at the beginning of the 20th century, the chronograph was old news. In fact, Rolex Replica itself had been making chronograph watches since the 1930s. Replica Rolex Watches What had changed, though, was time itself – post war, the Sixties boomed with wealth and glamour, and with it came Hermes handbags speed. Motor racing.

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!