lördag 18 mars 2017

Bygga muskler


Snyggaste träningsbrallorna ever i från Muskelbyggt  De har superbra passform höga i midjan, något som jag behöver som har en "fettfluff över höfter och neder del av mage" Älskar mönstret på brallorna. Så härliga och färgglada.


Sedan ett par veckor tillbaka har jag lagt om min träning och min kost. Jag äter lågkolhydratskost, Gi eller vad vi skall kalla det. Jag har koll på att jag inte äter för många kalorier och äter forfarande inte massa mackor, kakor och godis. (äter glutenfritt) Försöker äta en så ren kost som möjligt. Vill helst bara käka mat och inte en massa extra tillskott, men har insett att tillskotten hjälper mig, så ja, jag har gjort några undantag och tillsätter Bcaa för och efter träningspass och Whey protein pulver efter träningen. Dessa tillskott har lågt kcal och kolhydrats innehåll och är rikt på protein. Visst är det sött och lite sliskigt, med tanke på att jag knappt aldrig äter nått sött, men jag har ju vant mig med fruktsocker efter fem år utan frukt så jag kommer att vänja mig med detta med.

Jag vet att man kan tycka olika om man skall använda tillskott eller ej. Jag testar detta nu och kommer utvärdera kost, träning och effekten av kosttillskotten om ett par månader.

Hur som helst så älskar jag att träna, det hjäper mig att hantera stress och annat jobbigt i livet. Det gör min kropp och själ stark och fyller mig med massa positiv energi.

Ha det så gott/Anna

1 kommentar:

  1. the Rolex Daytona. Unloved Watches Replica and unwanted, selling barely 500 units annually in its formative years, the Rolex Replica Daytona has grown to become one of the most coveted watches of all time, commanding year-long waiting lists Hermes handbags and astonishing residuals. The question is, how did that happen? This is the journey that turned Rolex’s loser of a David Replica Rolex Watches into a hulking great.

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!