tisdag 21 mars 2017

ABC-plansch för den fantasifulla -The Wandering Mind ABC.

Inlägg i samarbete med Lisa Lundberg QiBossaJag skulle vilja tipsa er om en ABC-plansch för den fantasifulla. 

Det är illustratören Lisa Lundberg som driver företaget QiBossa som ligger bakom dessa fantasifulla skapelser.

Det har tagit Lisa ett år att färdigställa ABC-tavlan. Hon berättar " Jag ville göra ett ABC med uteslutande fantasidjur men jag ville inte rita drakar och enhörningar utan komma på helt egna djur där fantasin inte har några gränser och det har jag tillslut gjort. "

Jag har inga småbarn längre så det är inte aktuellt för mig att klicka hem en ABC-Plansch, men jag vill verkligen tipsa er om detta ABC då jag går igång på dessa fantasifulla varelser,då jag alltid har älskat Sagansvärld, med drakar,riddare,prinsar och prinsessor. Jag hade många favoritböcker när jag var barn som te,x "Prins hatt i underjorden,Sago värld, Narnia, Det susar i säven " och jag älskade alla HC Andersens böcker. Jag tyckte speciellt mycket om Elddonet då den var så fantasifull.

Lisa Lundbergs ABC gör mig superinspirerad och oerhört nostalgisk. Jag har livlig fantasi och älskar att dagdrömma och visonera något som jag har stor nytta av i mitt arbete som skribent då jag inte har svårt att skriva en jultext mitt i sommaren. Lisas illustrationerna är helt fantastiska, detaljrika och kreativa och de får mig att vilja skapa.

Inlägg i samarbete med Lisa Lundberg QiBossa2 kommentarer:

 1. this Patek Philippe replica watches new replica watch.Hublot has previously tapped into the sports fan market when it became an official sponsor of the Dallas Cowboys last year (in addition to football, there’s boxing and basketball too), Watches Replica and the Jean-Claude Biver-led TAG Heuer is looking to go the same route with a name as big as Tom Brady. It’s a brilliant move, really, Hermes handbags to use the same.

  SvaraRadera
 2. health is something tremendous boon but often we forget. Whatever can not be replaced even with abundant wealth or others without health then there is no point

  Tanaman obat ginjal

  Cara menyembuhkan penyakit ginjal

  obat sakit ginjal di apotik

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!