onsdag 8 februari 2017

Tävling på instagram
I måndags blev jag alldeles kär i Bildkonstnären @patricija Dacics fotokonst. Vilken känsla hon har och vilket budskap och närvaro det är i bilderna. Jag tror det här är min favorit. Budskapet i tavlan är i korta drag. " Följ din dröm och gör avtryck"
I samarbete med @patricija genomför jag en tävling på Instagram där du kan vinna denna fantastiskt fina print som är 100x100 cm. 
För att delta följ @truelsen @patricija  på Instagram (man kan inte delta här) och tagga= @ två personer. Tävlingen pågår fram till söndag kväll den 12/2 till kl 24 och vinnaren publiceras måndagen den 13. #boho #bohemian #bohemianstyle #bohostyle #interior #fotokonst #bohojewelry #bohofashion ev,vinstskatt betalas av vinnare .

2 kommentarer:

 1. This should be an immediate sign that there is something fishy going on and that you need to keep looking to find those great replica watches.I absolutely love this Louis Vuitton Montaigne replica handbags because it’s very practical and it combines a smart, structured exterior with a very well organized interior.This Montaigne replica Christian comes in Monogram Canvas and Monogram Empreinte and three different sizes.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!