torsdag 16 februari 2017

Sträcker sig mot ljuset


Jag älskar örter och odlar flera sorter i min trädgård. De doftar ljuvligt och tillför så mycket smaker till maten.

Köpte en timjan på stam för någon vecka sedan. Den växer och växer, skjuter små "nödskott" mot ljuset. Jag håller efter den och klipper av det som växer i alldeles för snabb takt, och de avklippta små bladen hamnar i maten. Mycket gott och det doftar sommar.
Ha det så gott/Anna

5 kommentarer:

 1. Herregud Anna! Vart har du fått tag på den superfina dörren som skymtar fram i bakgrunden? Är det någon originaldetalj från huset eller har du köpt den lös? Jag har någon form av fascination för dörrar och den här fångade min uppmärksamhet haha :) Kramar från en husbloggerska

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ida! Ja visst är dörren fin. Jag älskar den. Jag fick köpa den av en äldre here för några årsedan! Det var lite kul för jag träffade på mannen på mitt gym för någon vecka sedan och vi började prata om dörren. Han blev så glad över att jag hade kvar den och tyckte om den. Dörren leder in till vårt skafferi som vi byggde för några årsedan. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Let’s get back to this Rolex Datejust replica watch, this is a powerful sport watch with 100 meters waterproof which you can wear it while swimming.We suggest the Givenchy Shark Bags Replica to you sincerely must not for earning the profit, thanks to its top-quality, even the professional people could not easy to identify whether it is genuine or fake, also, the finished Givenchy Shark Bags Replica would arrive you in the original package.Cuir Cannage isn’t the first leather-themed scent on the collection, but it’s the first meant to specifically recall a Dior handbag line.

  SvaraRadera
 3. date window, week window. Black and rolex replica uk white calendar instructions clear and easy to read, intuitive and clean, the fake watches month - day - week calendar order is the American date, to remind everyone to note that the founder of the world swiss replica watches Florentine Ariosto Jones from the United States!

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!