torsdag 23 februari 2017

Ingefärsshot
Igår hade jag shots kokning, receptet hittar ni här


Under en lång tid så har jag tänkt att göra ingefärsshot, men har liksom inte fått tummen ur att göra det. Bodde på Såstaholms Herrgård för några veckor sedan och de har fantastisk frukost med så goda och hälsosamma shots,. Där någonstans bestämde jag mig att nu måste jag ta och köpa hem grejer till shotsen,men det hände inte så mycket och veckorna gick och kylskåpet gapade tomt efter ingefära,ler:)

Men ändringen kom i veckan, då jag har fått ett nytt favoritkonto på instagram, Lina Paciello. (Ni hittar henens blogg här. )Hon inspirerade mig till tusen med sina fina bilder,goda maträtter,shots och gröna hälsodrinkar . Japp,det var hon som fick mig att tillslut ta mig till affären och handla det jag behövde för nyttiga ingefärsshots.

Testa ni med vetja!

Ha det så gott/Anna


2 kommentarer:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Så roligt att jag kunnat inspirera till ett hälsosamt alternativ. Varm kram/ Lina

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!