fredag 10 februari 2017

Elda i kaminen

En kamin som mer passar in med vårt hus ursprung står på önskelistan, men jag tror aldrig att vi kommer skaffa någon, då jag hellre prioriterar resor och upplevelser och klänningar förstås, istället för att spara till en eldstad som matchar huset bättre. Så jag är helt enkelt nöjd med den vi har. Man ser elden och det blir varmt och skönt, vad mer kan begära egentligen, ler:)

Ha en skön fredags kväll. Här blir det älgstek, mums, skönt att ha vänner som är jägare.

2 kommentarer:

 1. Rolex 228206 replica watch’s front glass has same thickness and height above bezel as the genuine watch, invisible crystal etched crown at 6:00, the material is sapphire.The Elsie replica bag we manufactured comes in the variety of forms including the larger tote version with a leather strap, and the chain straps have dual strap loops, which a great result of a rolled metal chain.you see someone carrying a Dior bag and hopping in to a six-figure ride with her NBA player boyfriend, it’s usually safe to assume they’ve attained some degree of celebrity.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!