tisdag 7 februari 2017

Falkenberg Strandbad
(iphone foto)

Jag är nyss hemkommen i från ett dygn på Falkenbergs Strandbad. Min kollega Carina och jag har summerat 2016 och satt nya mål för 2017 och gjort en halvårs planering. 

Vi har planerat roliga jobb, och skapat nya utmaningar. Vi älskar vårt jobb och det här året kommer bli kanon.

Har ni aldrig varit förut på Falkenbergs strandbad så kan jag varmt rekommendera det, vilket ställe. Så snyggt inrett, fantastiskt go mat och Ivory spa var något alldeles extra.
In och boka med er. Ni får en upplevelse som ger er minnen för livet. Jag skall tillbaka dit, det är en sak som är säker.

Här hittar ni Falkenberg Strandbad.

Trevlig kväll/Anna

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hej Anna,

  Tack så mycket för de fina orden. Jag hoppas vi får se mer av er snart. En stor ära.
  Hör gärna av er direkt till mig ifall ni vill boka eller har några frågor på henric@strandbaden.se

  Tack så mycket :)

  // Henric, hotellchef.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Henric!
   Tusen tack för ditt meddelande! Kontaktar dig någon dag! Ni har ett fantastiskt hotell!

   Ha det så gott/Anna

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!