torsdag 20 oktober 2016

Marockostyle


 I tisdags gjorde vi ett studiebesök i två butiker som är leverantörer åt Marockodesign och tittade på sortimentet där. I en av korgstolarna låg mina favorit kuddar som Marockodesign säljer. Kuddarna är tillverkade av gamla mattor och har en fantastisk struktur.


#iphonefoto

Boheminastyle vad är det egentligen? Boho,Bohochic, Marockostyle är ord som försöker beskriva en inredning i softa behagliga färger som ger en "layback" känsla, en mix av jordnära färger och olika strukturer.

Personligen så tycker jag mycket om denna stil. Jag älskar jordfärger, softa nyanser som ger lugn och ro. Naturtoner och accessoarer i ljust trä, korgar, krus och urnor, behagliga brunbrända toner tillför otroligt mycket.

Adderar man sedan några få svarta detaljer, som tex ränder på en kudde, ett vackert orientaliskt mönster i svart på en kudde eller överkast, en kant i svart på en matta, så tillför man tyngd till den ljusa inredningen. Det man kan ha i åtanken är att om det blir för mycket svarta detaljer så blir känslan ofta lite hård och kantig, balansen mellan svart och vitt är hårfin.

Ha det så gott/Anna

"addlinks"


4 kommentarer:

 1. Hei. Er innom bloggen din hver dag, siden den er så inspirerende. På bilde nr 5 er det et stoff bak tre puter.
  Det hadde vært fint til å trekke på en hodegavl. Er det å få kjøpt? Jeg bor i Norge. Hilsen Kari.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kari! Tusen tack det var trevligt att höra! Jag skall prata med Marockodesign och höra om det är så att de skall köpa in tyget!det är tillverkat av ett marokanskt brudtäcke!jag återkommer med svar! Mvh Anna

   Radera
  2. Takk for svar. Hilsen Kari.

   Radera
  3. Hej Kari jag har pratat med Marockodesign, du kan kontakta dem och prata mer om det.
   support@marockodesign.se

   Mvh Anna

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!