måndag 3 november 2014

Julinspo..
För några veckor sedan kom jag i kontakt med Home partyförsäljningsföretaget Zelected by Houze. 
Jag blev bjuden på ett home party och fick deras katalog i min hand. Den var fullproppade med fantastisk saker. Jag fastnade för dessa fina stjärnljusstakar och beställde två stycken till mig. 

Och har så här i efterhand har jag inlett ett samarbete med Zelected by Houze. Vilket innebär att de skickar fina produkter till mig som jag använder i stylingar för bl.a reportage. 
Produkterna tar jag upp i mitt företag och skattar för.

Pläden Hilz är en produkt som jag tagit emot som stylingmaterial. Den är otroligt fin och har fantastisk kvalité. Ser fram emot att få använda den i vinterns styrningar.

/(mattan är gammal i fall någon undrar och kommer från Ellos, en kär favorit här)

Please don't use my images without permission

Ja, just det, håll utkik här, för på Fredag kommer jag köra en tävling med ett Finskt företag, en jättefin sak kommer att lottas ut, som man kan ha stor glädje av till Advent och Jul!

Ha det så gott/Anna
5 kommentarer:

 1. danke für die superschönen bilder und inspirationen!!! einen schönen montag wünscht angie aus deutschland

  SvaraRadera
 2. De där stjärnljusstakarna vill jag också ha;)
  Jättefina.
  fin kväll till dig
  Annie

  SvaraRadera
 3. Kul att du gillar ZbH. Har sålt deras saker i två säsonger men har just nu ett uppehåll då det blev lite för mycket med dubbeljobb men höst/vinterkollektionen är så fin. Kram

  SvaraRadera
 4. Som följare av din blogg + säljare för ZbH blev jag också glad av att höra att du upptäckt oss/ZbH, även om jag inte kommenterade då. Dock scrollade jag ner och sätter ett litet avtryck här i dag istället! :-)

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!