torsdag 25 september 2014

Livingroom..

Lampa Kluster/ gloddesign

Norskt fårskinn/Shepherd

 Stolar,bord,skänk/blocket/loppisfynd

Alltså, jag älskar mitt vardagsrum!

Att jag känner så här beror att jag känner mig så glad och tacksam över att bo här. Att vi har kunnat renovera vårt hus med ytterst liten budget. Fönstren är blocketfynd som vi renoverat, och ett snickeri har gjort nya innanfönster till dem. 

Jag längtade ju i hela 15 år innan vi hittade ett hus som var tillräckligt gammalt och som hade bra läge. Platsen där vårt hus ligger kallas i i folkmun för "smörhålan" det är är väl samma innebörd som i dagens uttryck "gräddhyllan" kan jag tro. Vi bor så fint! Högt uppe på en höjd med utsikt över berg och dal. 

Jag kan säga att det var helt klart värt att vänta på detta hus. Vi axlade manteln från det fina paret som bodde här tidigare och har fortsatt i deras fotspår med att ge huset tillbaka sin själ. Det är stort det!

Ha det så gott/Anna3 kommentarer:

 1. Det gör jag också - alltså älskar ditt vardagsrum! So beautiful! ☺️

  SvaraRadera
 2. Experience is always that marvelous issue that will enables you to actually acknowledge a mistake once you ensure it is once more.

  produsen jaket kulit
  jaket kulit murah
  toko jaket kulit murah garut
  jaket kulit wanita asal garut

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt!

  Jag har en fråga! Förutom att det är trevligare på alla sätt och vis, undrar jag om det är billigare att renovera och låta tillverka nya innanfönster än att köpa helt nya? Vi är i valet och kvalet här hemma.. Tack på förhand och tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!