torsdag 9 januari 2014

En drastisk förändring..

Hur har ni det med de grå? Jag får dessvärre bara mer och mer grå hår. Och blir bara mörkare och mörkare när jag försöker att färga håret själv. En evig kamp med de grå håren. Jag har velat fram och tillbaka om hur jag ska göra med håret. Har hört av andra att de har blekt håret och gjort slingor för att få de grå håren att smälta in. Sagt och gjort, i tisdags blekte frisören mitt hår, för det skulle bli det jämast resultatet. Håret blev orange för jag har en del rött i mitt hår. Därefter blandade hon två nyanser och gjorde det ljusare. Håret blev rödljusbrunt. Känner väl inte riktigt igen mig när jag ser mig själv i spegeln, men jag kommer att vänja mig. Om ett par veckor så skall jag göra ljus slingor i håret.Håret ser rödare ut i kvällsbelysning. Än vad det gör på dagen..


Kan tänka mig att jag hamnar här någonstans färgmässigt! Kim K, har ju varit gör mörkhårig och är ju jättefin i sitt blonda hår. Jag gillar att det är mörkt i botten.


Ja, så här ser håret ut nu. Fortsättning följer....

Ha en fin dag/Anna

8 kommentarer:

 1. Ja fy de rackarna är INTE roliga! Jag har redan ljusa slingor sedan tidigare (innan de grå kom...) så jag har fortsatt med det, fast inte jätteljust.
  Min erfarenhet är att man får lägga pengar på en duktig frisör!

  Kram Malin
  PS Jag tycker du blev jättefin!

  SvaraRadera
 2. Åff ja jeg kjenner meg igjen i det du sier , det er helt håpløst og så fort det vokser ut igjen etter farging !!! Fin dag til deg !

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!
  Å jag tycker det blev super fint och du passar jätte bra med ljusare hår också.
  Jag gjorde som du och färgade håret själv förr. Precis som du säger blev det bara mörkare och mörkare och de gråa syntes ju så himla lätt. Nu gör jag slingor sedan flera år tillbaks och är super nöjd. När det grå växer ut syns det inte lika snabbt. Varannan gång färgar jag bara utväxten och varannan gång blir det även nya slingor...;)
  Du måste visa fler bilder sen när du är slingad..
  Kram o ha en fin dag!
  Katarina

  SvaraRadera
 4. hej anna!

  god fortsättning på det nya året :-))

  Jätte snyggt du blev med den ljusa nyansen!! det är så lätt å tänka att man skall färga
  håret mörkare när dom ´små´kommer men här ser man ju att det är precis tvärt om, ljusa upp håret
  och sedan lägga i slingor, det kommer att bli kanon.

  Med vänlig hälsning Mia

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!