torsdag 19 december 2013

Juligt i svart och vitt..


Kudde från Fine Little Day

Jag är inte så mycket för starka julfärger i inredningen i mitt egna hem. 
Utan gillar när det ser ut ungefär som vanligt....

Så vår jul går i guldnyanser och svart och vitt. Med inslag av grönt i granar så klart. 
Julbordet dekoreras alltid med vinröda ljus, granris och Ingrid Marie äpple.
Så där kommer lite klassiska julfärger in.

Hur känner ni för julens klassiska färger?

Jag måste säga att jag tycker så mycket om att komma in i ett hem med allmoge jul, det känns så varmt och ombonat. Men tyvärr så känns den färgsättning fel för mig här hemma..

Ha det så gott/Anna

7 kommentarer:

 1. Så fin bild! Skulle beställa hem den där kudden igår men så var den slut. Älskar den. Delar dina tankar om färgskala men hos oss smyger det in lite färg här och var ändå. På nåt vis. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hei! Ja, det er akkurat dette jeg føler også. Jeg bare ELSKER å komme hjem hos folk som har pynta med rødt og masse glitter og stas, men hjemme hos meg selv, er det just IKKE slik. Jeg har noen få røde en matte kuler på treet sammen med hvite kuler og hjerter. Ellers er det gull, svart og hvitt som er gjeldende i vårt julehjem. Mange reagerer negativt på dette men hver og en av oss, må selv bestemme hvordan vi vil ha det i julen og ellers i året. Kos deg i det fine julehjemmet ditt. Svart, hvitt og gull er så nydelig sammen og passer perfekt som julefarger i mine øyne. God jul og kos deg masse!
  Klem fra Anne <3

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Jag är nog lite som du men det varierar från år till år, vad jag känner för när det gäller färger. Förra året fanns ganska mycket röda detaljer här hemma, medan det iår är mest vitt, silver och naturmaterial. I köket får alltid lite rött komma in. Så iår är det lite rött i köket, naturfärger i resten av hemmet.
  Kram Anna

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!