måndag 2 december 2013

Baka tunnbröd i vedugn.





Av Anna Truelsen Foto: Carina Olander

I senaste numret av Gård och torp har Carina Olander och jag med ett härligt reportage om hur man bakar tunnbröd i vedugn. I källaren på gården Norrfrid driver Eija och Mika en gårdsbutik. Där bakar de även tunnbröd i vedugnen. 

Läs mer i Gård & torp. Eller kika in på Eijas blogg 

Ha det så gott/Anna

3 kommentarer:

  1. Hej Anna! Är så glad för reportaget, det känns så genuint och jordnära på något vis. Källaren ser ut exakt som det gjorde för hundra år sedan på bilderna. En riktig skatt! Tack för de fina bilderna ni fick till! Nu ser vi fram emot resten! / Kram Eija

    SvaraRadera
  2. Nøøøøøøøøøøøj hvor ser det fint ud! Jeg køber ALTID g&t når jeg er i Sverige, så nu har jeg noget at glæde mig til :-) Tak for tippet - I er så dygtige.
    Kh Katinka

    SvaraRadera
  3. Mysigt det ser ut :-)

    Kram N

    SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!