tisdag 19 november 2013

Det här gillar jag..Jag gillar ett rustikt intryck. Därför är jag nu, till slut väldigt nöjd med den här vyn intill pardörrarna.
När jag ändrar om använder jag oftast det jag har här hemma. Och jag har hittills känt att det fattas något här. Men så kom jag på vad det var. Det var ju ett horn som saknades. Inhandlade det i helgen på en loppis, och nu är jag jättenöjd.

Ps. vill slå ett slag för min Adventskalender. Alltså, det är så fina priser!  Helt fantastiska! Vilka fina julklappar jag kommer lotta ut här. T.ex. så kommer företaget Tusent som den här svarta byrån kommer ifrån vara med och lotta ut en riktigt högvinst. Lite i den här stilen faktiskt, men mer säger jag inte. Lite hemligheter måste man få ha, ler:)

Ha en fin dag/Anna

9 kommentarer:

 1. Bara så snyggt! Håller själv på och fixar med horn av lite olika slag här hemma, riktigt snyggt att inreda med tycker jag. Speciellt nu på vintern och när vi går mot jultider!

  Kram Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja horn är så fint! Så snyggt i juletid!

   Radera
 2. Hur snyggt som helst, både mysigt o flott.
  Ha en härlig kväll

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt! Har alltid hävdar att schackbräden passar bättre som dekoration än som spel ;) Och vilken underbar byrå!
  Kramelikram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack! Halva familjen spelar schack! När den inte används får den stå här som dekoration!

   Radera
 4. Så snyggt det blev!
  Brukar tänka på hur jag som tonåring tyckte pappas alla horn där hemma var bland det fullaste som fanns, kan ju erkänna att han skrattade åt mig när jag för ett par år sedan frågade om jag kunde få några som han hade över ;)

  SvaraRadera
 5. Det blev jätte fint med hornet! Vilka fynd man kan göra på loppis!

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!