torsdag 3 oktober 2013

Det mesta går att förändra!


                                          Före                                                                     Efter


Ja, men allt kan ju förändras! Här hos oss är det inte bara min kroppshydda som förändrats fram och tillbaka under de fem år som vi bott i huset. Utan även huset har genomgått en makeover som heter duga. När vi flyttade in hade vi inga pengar att renovera för. Utan gjorde en budget renovering av kök. (Visar det en annan dag.)

 Då, älskade jag Fransk lantstil, och jag blir varm i hjärtat när jag ser förebilderna. För jag var så lycklig över att ha fått flytta till ett gammalt hus. Älskade min stil och mitt hus.

Men med åren så kom förändringen, jag började bli trött på massa saker och längtade efter kontraster. Frö två år sedan satte vi in 100 åriga fönster i vårt hus, och då började jag inreda med möbler och ting som jag under en längre tid hade längtat efter. Ni som följt mig under dessa åren, märker också att det inte förändras så mycket hemma hos oss längre. Jag trivs helt enkelt med hur vi har det nu!

Vill ni så kan ni följa min inredningsresa från början, har bloggat sedan november 2007. Titta gärna i högermarginalen, där hittar ni inläggen från tidigare år!

 Welcome all new visitors, and readers of my blog! If you want to read the text in your language, there is a translation button called  "Välj språk", Select Language  at the top right of the blog.

Ha det så gott/Anna15 kommentarer:

 1. Hej Anna !

  Vilken skillnad !!!
  Jag är väldigt förtjust i er nuvarande stil !

  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. What a beautiful change. Love that cabinet.

  SvaraRadera
 3. Nydelig forandring! Før/etter bilder er alltid så gøy! Jeg også kjenner lengsel etter kontraster. Har så smått begynt å oppdatere hjemmet mitt etter det.

  SvaraRadera
 4. Halli halloj!!!! Härligt med före o efter bilder...jag fullkomligt loveeee din nya stil..visst har man ändrat stil genom åren....härligt att ha 100 år gamla fönster...själv blev det nya som skulle se gamla ut med "fuskspröjs" jisses vilken miss men har fått ett tips från en annan härlig bloggerska hur jag kan piffa till dem så de åtminstone "ser" gamla ut...Ha en fin helg kram från Maja

  SvaraRadera
 5. Åh jösses vilken skillnad, och så fint det är. Väldigt inspirerande :D
  Ha en fin kväll

  SvaraRadera
 6. Känner igen mig så, både jag och huset förändras hemma. Känns bra och nu trivs jag som aldrig förr.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Så kul att se Anna!! Verkligen förändring och så fint! Kul att påminna sig om vad som händer:)

  Kram

  SvaraRadera
 8. Gaaaalet så fint ni både har HAFT och FÅTT det! (Eller fått och fått, jobbat er till!)
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Det är så snyggt så man ryser, gud vilken känsla du har! Skulle vilja veta lite om golvet i hallen, är det original eller har ni lagt in det? Plankorna alltså ;) Hur är det behandlat?

  Kram och ha en fin fredag =)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 10. Tack,för dina vackra och inspirerande bilder!
  Jag känner precis som du...Bort med allt onödigt och in med det enkla vackra.Jag har nu påbörjat min förändring.
  Det känns befriande.
  Hälsningar från Gunilla

  SvaraRadera
 11. Åh så fint, fantastiskt! Vilken skillnad. Härlig känsla och stil du har:)

  SvaraRadera
 12. Amazing , nice picture as usual... :)

  SvaraRadera
 13. WOWOWOW! :D Ghaaa såååå snyggt!!! Älskar hallen och den nya matsalen. Snacka om harmoniskt hem... åååhhh inredningsporr när den är som bäst ;D

  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 14. Roligt när man kan förändra till sin egen stil. Har blivit jättefint! Kikar runt i inredningsbloggar nu eftersom vi själva flyttat till ett nytt boende i husbåt och renoverar för fullt ;)

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!