fredag 2 augusti 2013

Skillnad!!!

Hittade en bild på fb, från min 35 års fest för två årsedan! Jag kan säga att jag knappt känner igen mig själv! Jag har käkat lågkolhydratskost - lchf i 17 månader och har aldrig mått så bra som nu! Det känns gott innefrån ut! 
Nästan inga blodsocker dippar! Väldigt lite sug! Och jag äter mat som jag älskar/ sallad, grönsaker, kött, fisk, oliver! + goa kalla såser på det som aioli, guucamole, bea, ost mm! Wow alltså va bra man kan ha det! Ingen mer kaloriräkning, med light produkter som bas! Jag är ett levande bevis på att man inte blir fet på fett! Tidigare åt jag så lite fett som möjligt, och det gjorde mig överviktig! 
Ha det så gott/Anna

21 kommentarer:

 1. Ser strålande ut! Härligt att hitta en diet som funkar! Kram Nilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ja det är helt fantastiskt! Jag mår så bra! Och vilken kost jag äter! Den kost vi är designade att äta!
   Kram Anna

   Radera
 2. Du siehst klasse aus mit deiner Ernährungsumstellung:) Lieben Gruß sagt heiDE

  SvaraRadera
 3. Så härligt att du mår så bra och fått en annan kropp på köpet! Du har dessutom inspirerat mig (och säkert många fler) till att ta tag i det här med kosten. Jag är en mycket matglad kvinna som alltid har kunnat äta hur mycket som helst utan att kroppen ändrat sig tills för några år sedan då jag plötsligt började gå upp en massa i vikt. Nu har jag börjat med LCHF sedan 8 veckor tillbaka och har nästan gått ner 10 kg i vikt, mår mycket bättre, har inget sötsug och slipper svullna ben i värmen. Jag har en del kilon kvar att tappa, men har bestämt mig för att ha tålamod och låta kroppen minska i vikt i lugn och ro, glädja mig åt att jag mår mycket så bättre :) Varmt tack för att du delar med dig av dina tips och inspirerar sådana som mig både med din erfarenhet av LCHF och vackra inredningsstil!
  Kramar/Britteli i Alingsås (som kikat in på din blogg då och då i snart två års tid)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Britteli!
   Jag blev så rörd av din kommentar! Verkligen roligt att höra att du blivit inspirerad av mig! Grattis till minus 10 kg på 8 veckor! Helt otroligt! Jag tror att vi alla bär på erfarenhet en livsresa som kan inspirera någon annan att ta tag i sitt liv! Nu är det din resa som kan hjälpa någon annan! Lycka till! Stor kram Anna

   Radera
 4. Hej fina Anna!

  Wooow!!!
  Förebilder är verkligen häftiga. Det är ju först då som man verkligen ser den verkliga skillnaden. Du är så duktig och det är så härligt att se hur det bara sprutar energi om dig!
  Ha en mysig helg nu!
  kraaaaaaaaam katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag känner mig oerhört energifull!
   Kram

   Radera
 5. Och det bästa av allt är att hela du strålar av lycka och harmoni på alla bilder!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Härligt, du ser verklige pigg och frisk ut. Grattis, jag letar ännu efter en kost som passar mig lchf funkade inte på mig alls. Kraaam Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   Anna Hallen släpper en bok nu i augusti som handlar om den besvärliga kroppen!den kanske kan hjälpa dig;)

   Radera
 7. Tummen upp för dig Anna!! Jag säger detsamma. Känner heller knappt igen dig! Du är jättefin och din nya livsstil ser verkligen ut att göra dig gott!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Camilla! Ja jag mår så bra!!

   Radera
 8. Härligt! Äter själv LCHF sedan januari av hälsosjäl efter att min svärfar gått bort i cancer liksom många andra i släkten. Jag upptäckte då bl.a. att min s.k stressmage blev bra och min extrema trötthet försvann. Är normalviktig och åt typ enl. GI sedan innan så jag har bara gått ned ett par kilo men LCHF är ju ingen bantningskur som man tar till bara för att gå ned i vikt tillfälligt (men en bra morot :)) utan ett levnadssätt som vi alla borde följa. Det innebär ju inte bara att man skär ned på kolhydraterna utan försöker äta så ekologiskt och naturligt som möjligt.
  /AC

  SvaraRadera
  Svar
  1. Beklagar din svärfars bortgång! Cancer är så elakt! Skönt att höra att du mår bra på lchf! Jag hoppade på lchf för att gå ner i vikt! Men har insett att lchf är så mycket! En livsstil, med sund mat😊

   Radera
 9. Grattis! Ja jag har gått från att räkna kalorier till GI till LCHF och nu landat på PALEO - en livsstil. Tappat 12.5 kg utan att ha gjort nånting :) Mår toppen! :)
  Du ser jättefin och fräsch ut!

  Här ser du skillnaden hos mig: http://www.mariagunilla.se/2013/07/fore-och-efter.html

  och vill du läsa mer om PALEO så välkommen till www.paleohososs.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Jag ska absolut kolla in din sida!

   Radera

VÄLKOMMEN IN HIT!!