fredag 9 november 2012

Trevlig fredag..


Önskar er alla en riktigt skön fredag och välkommen in alla nya följare.

Ska sitta vid datorn ett par timmar, sedan så är det dags för att städa och då vrider jag upp volymen och dansar loss med min dammsugare! 

Just nu är jag inne i en oerhört intensiv period med mycket jobb. Roliga jobb, men att vara kreativ i ord och under fotografering kräver mycket av en. Då måste man se till att vila, fylla på med roligheter.
Denna veckan har jag sett på filmen Laxfiske i Jemen i tv soffan, mycket bra film. Gått på bio, sett Skyfall, en riktig bond film som måste ses om man gillar BOND!! Och i dag bär det av till Hinnaryd/Småland med goa vänner för att hälsa på en god vän som flyttat, det ska bli riktigt mysigt!

Skulle vart ute och dansat i morgon men det blev inställt  dessvärre. Bara att ta nya tag och hitta en ny dag. Tillsvidare som sagt skruvar jag upp volymen och dansar loss till favoriterna, Swedish house mafia,Pitbull,Ralvero, extremt gott gung, men kanske inte alltid så bra texter i de  2 sistnämnda artisterna låter. Texter är viktigt för mig, men här gör jag ett undantag för det är så goa rytmer. mm..

Tittar kanske in i kväll, vem vet.
Ha en fin dag/Anna!

4 kommentarer:

 1. Håller med och tycker det behövs mycket musik för att det ska vara roligt att dammsuga och städa:)Ha en bra helg. / Jennie

  SvaraRadera

 2. Rocka med damsugaren...finns det något bättre? ;)
  ha en fin helg vännen!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. jag behöver med rocka med dammis, men det tar emot...kramis semlan

  SvaraRadera
 4. Fina ljusstakar! :) På mitt bord står exakt samma hopplock som på ditt, men jag har två av varje. Ett par är ärvda och ett par är fyndade på loppis.
  Hillevi

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!