fredag 6 juli 2012

Torpväxter i somrigidyll


 Av Anna Truelsen Foto Jonas Lundberg

Jonas och jag har med en härlig sommaridyll i Hus & hem trädgård. I senaste nr kan man läsa om Inga-lill och Rogers idyll!

Ha det så gott/Anna

8 kommentarer:

 1. ååhhh så roligt!! våra finaste grannar :)
  /malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj va kul! Då får du hälsa till dem!

   Radera
 2. such lovely inspirations :) thanks for sharing!

  have a nice evening!
  Salma

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Satt och gick igenom gamla tidningar, bla ett julnummer där det var ett reportage i ditt hem! Såg där att du "drömde" om att bli "passionscoach"!! Vilket härligt namn på ett yrke!! Tack för allt vackert du visar!

  Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja det drömmer jag fortfarande om ! Tror att när vi människor hittar något som vi brinner för, så frigörs massa positiv energi och man får ett härligt flow i livet!

   Radera
 4. Hej hej1

  Ljuvliga bilder1

  Jag sitter här och gapskrattar åt de förrymda korna...haha...förlåt mig!!
  jag vet att det inte alls är kul. Vi bor bredvid en kohage med mååååånga kor och för några år sedan hade vi också en bjässe i trädgården som mumsade och åt upp alla blommor i en rabatt.....haha...man kan i alla fall skratta åt det efteråt...;)
  Skööönt med semester!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fast det var faktiskt rätt så kul! Speciellt med kossan som åti grillen! Men jag blev lite rädd att hon skulle springa in:))

   Radera
 5. Hej!

  Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
  ...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
  Ha en kanondag! KRAM // Lina

  PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!