onsdag 25 januari 2012

Jag tränar på..

I dag har jag mejlat och skrivit lite text, en vanlig dag på kontoret!!. 
Sen så var det dags att ta tag i bildredigeringskursen. Så kul det är! Nu skrotar jag elements och kör photoshop fullt ut!! Tänkte dra ur lite färg ur bilden, men olivträdet gav en sådan härlig krispig känsla i bilden, så det här fick bli slutresultatet!!

Glöm nu inte av tävling. Ni har ju möjlighet att vinna presentkort på 500 kr!!

Ha det så gott/Anna!

10 kommentarer:

 1. Snyggt ...och så roligt det låter med bildredigeringskurs,kan läsa att det är MÅNGA, väldigt många som bloggar som hoppat på det där..... och jag är själv lite sugen på en distanskurs från Jönköpings Högskola till hösten.
  var läser du ?

  Lycka till ....Kram !

  SvaraRadera
 2. Läckert! O tack för mailet ;) kram kram

  SvaraRadera
 3. Ja olivträdets gröna nyans gav bilden lite extra skjuts! Annars så hade jag nog också kanske vealt "avfärga" bordet lite kanske... Du blir bara duktigare och duktigare! JAg ska minsann anmäla mig till ett par Högskolekurser när anmälan öppnar framåt våren.

  Kram Tina

  SvaraRadera
 4. Vad kul!
  Skulle verkligen vilja lära mig om sånt också...

  (lät mysigt med hotell och spa...och roligt att få nya idèer!!)

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 5. Men så kul med en bildredigeringskurs- kanske du kan lära oss ett och annat nu då;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 6. Bara så..... smakfullt. Mari.

  SvaraRadera
 7. Snyggt! Framförallt gillar jag hängningen av speglarna, där man kan ana vad som finns i rummet bakom kameran. Ger en spänning i bilden som gör att man vill se mer... Mer en fråga om komposition än själva redigeringen kanske, men snyggt är det!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Vad kul det verkar med bildredigeringskurs! Jag fuskar lite i photoshop ibland, men det vore kul att lära sig ordentligt. Det finns så mycket mer man kan göra än att bara beskära bilden, minska storleken och klicka på "unsharp mask"....

  Kram
  Sussi

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!