måndag 23 januari 2012

Att bli superinspirerad...

Bild fotad med iphonen!!

Ahh, visst äre härligt att bara bli så där superinspirerad,det blev jag i helgen!!
Dottern fyllde 16 år och skulle få ha huset för sig själv.Tjejerna i klassen skulle komma och de skulle laga mat och se på film tillsammans. Killarna placerades ut hos mormor och morfar och morbror T och mannen och jag styrde kosan mot Varberg. Man behöver alltså inte åka långt för att bo på hotell..

Vilket hotell, vi blev helt överförtjusta i super snyggt inredd Hotell Fregatten! otroligt snyggt inrett och fantastisk service. Både kvällsbuffe och frukostbuffe ingick i priset! Ett toppen dygn hade vi, med god mat och spabad. Nu är jag så upp över öronen inspirerad av inredningen på hotellet. Tavlorna som prydde väggarna gav mig många fina nya idéer!Så snyggt med wellpapp runt bilderna!!Nu ska jag smida planer om guldbeiga detaljer i vårt hem. Guldbeiga är förövrigt min favorit färg på kläder!!

Glöm nu inte möjligheten att vinna ett presentkort på 500 kr!

Ha det så gott/Anna!!

5 kommentarer:

 1. Anna! Så insprirerande..... Jag har nämligen en liknande färg på soffan och får inte till kuddarna till den. Vill ha in lite mer färg men ändå inte för pastelligt. Det där tilltalade mig också, kul.

  Ha det gott, Marie

  SvaraRadera
 2. vilket lugn bilden förmedlade mig. Jag trodde inte att jag gillar den färgskalan. Men det gör jag ju! Ganska mycket till och med :)

  Så klokt av er att passa på att njuta när stortjejen skulle fira... Hon njöt nog av sin frihet dubbelt upp när hon visste hur fint ni hade det ;) bra gjort!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Härlig att komma iväg och bara få ro om varandra ibland!! Hoppas ni hade det bra! O du, tack för en super bra blogg! /Michaela

  SvaraRadera
 4. How lovely to have an unexpected break. The hotel looks lovely, and that golden beige really warms up the black and white! Love Linda x

  SvaraRadera
 5. Underbart när man kan inspireras överallt.....
  vackert vännen
  kram
  sandra

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!