lördag 5 november 2011

Så här skulle det alltid vara..

 Pärlsponttak på plats i matrummet!!

Men dessvärre funkar det inte så bra,då bordet är lite för långt! Men jag tycker att det är grymt mysigt att ha bordet på den här ledden.

Bordet fick den här nya platsen i går,alltså lite längre ner i matrummet. När det var dags att röja ur köket för pärlspontskjutning där!!

På skänken står allt mitt fina porslin. Ganska vackert tycker jag. Men en aningen opraktiskt, man kan ju liksom inte ha det så jämt!Men ett tjusigt blickfång är det allt!!

I dag åker jag och min mamma till min mormor och morfar på "Västgötaslätta" i bilen ligger gamla fönster som ska bli tvskåp!

Ha det så gott/Anna

11 kommentarer:

 1. Hej Anna! Tack för senast! Vad spännande att få se det färdiga resultatet...ska du bygga tvskåpet till dig själv? Nyfiken! Här ska vi gå till kyrkogården och tända ljus och ha en stund för eftertanke idag...kramis semlan

  SvaraRadera
 2. Hej, jättevackert:) Christina

  SvaraRadera
 3. Ha det så gott hos mormor o morfar!
  Önskar dig en fin helg!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 4. Vad ni jobbar! Och runt flyttar sakerna och i allt hittar du något vackert att dela med dig av. Imponerande! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Ibland upptäcker man det vackra i något av en slump, som din "renoveringsröra", visst önskar man att man kunde ha det så jämnt, men man har väl en alldeles för praktisk sida i sig så det skulle inte riktigt fungera med det riktiga livet. Man får njuta av den stund det varar. Det ser ut som att det kommer att bli riktigt fint i taket hos er i alla fall.

  SvaraRadera
 6. Hej Anna!
  Vad mycket vackert porslin du har! Jag har också några spillkulmar (bild på dessa kommer snart i bloggen!), men jag har inga vita teriner - vilket jag gärna skulle ha någon. TV-skåp byggt av gamla fönster har jag också funderat på, men ännu inte satt i verket. Ser fram emot att se bild på ditt såsmåningom. Kan ni göra ett till mig med för en billig peng???
  Jag labbade lite med bloggen igår och har nu fått till lite bilder i högerspalten..... ;))

  Kram Elin
  http://granbackeninterior.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Hej Anna
  Njuter återigen av dina fina bilder, även om ni håller på och renoverar så lyckas du alltid ta underbara bilder på vackra saker mitt i allt :)
  Älskar verkligen din blogg :)
  Ha det så mysigt hos din mormor o morfar.
  Kram på dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Ja det ser verkligen vackert ut!!

  Ha en fin söndag
  Kram Tina

  SvaraRadera
 9. Oj oj vad ni jobbar på! Så himla snyggt med allt det vita fina porslinet samlat på skänken så där....och levande ljus, mums!
  Ha en fin dag hos mormor och morfar idag. Själv ska jag måla vidare på vardagsrumstaket och om jag hinner ska jag montera haspar på vedboddörrarna :).....det går inte så fort som hos er här men sakta sakta tar jag ett litet steg framåt då och då :)

  SvaraRadera
 10. Alltid lika vackra bilder hos dig! Blir så inspirerad, måste leta mer gammalt porslin!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 11. Det ser ut att bli super fint. Jag är helt säker på det.
  Jag vore jätte glad om du kikade in hos mig på: http://karleksforklaring.blogspot.com
  .

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!