söndag 13 november 2011

Måla måla inreda..

Kikar in så här på småtimmarna. Vilken helg jag har haft. Mannen och jag tog ett spontat dygn,fredag till lördag, nere i Helsingborg med en tur över till Helsingör! Verkligen en jätte mysig tripp.Ett cederträd fick bla följa med hem!
I dag har vi målat klart taken, puh va gott! Det känns verkligen jätte skönt att det är klart!

Har också hunnit börja så smått med piffet i vardagsrummet. En stor gammal ram, blir svart. Målar med en ny super trevlig färg som heter Lady Supreme Finish från Jotun, med glans 80. Tanken med färgen är att den ska ge en "sprutlackerad känsla".
En kanon färg att måla med,då den är öppen längre än en vanlig vattenlöslig färg.Det blir verkligen ett kanon snyggt resultat.

Hoppas på att få till några bilder på vardagsrummet i veckan. Ni har ju inte fått sett bordet ännu! Det måste vi ju ändra på!

Ps. Min dator har haft "spel"flera dagar och levt sitt egna liv. Vilket har medfört att många av mina mejl har försvunnit. Ni som inte fått svar av mig. Mejla gärna igen! Flera av fredagens mejl är spårlöst försvunna! Finns inte ens i papperskorgen- mycket märkligt!

Ha det så gott/Anna

6 kommentarer:

 1. Härligt att åka iväg på en spontan liten resa på tu-man-hand=) Det kan behövas ibland. Ramen kommer att bli jättefin, kom på att jag har några ramar ligger som jag inte tagit tag i ännu...

  Vad trevligt med alla julreportage!

  Ha en fin start på veckan!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Aha, fina tavelramen på gång ser jag. Kommer att bli skitsnyggt! Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. åh så mysigt att bara ta ett par dagar off...mysigt! Det går fort framåt med reonoveringen...så fint kommer det bli! Kramis semlan

  SvaraRadera
 4. hi..when show us the finished frame?kisses
  siomona

  SvaraRadera
 5. jag ville bara kika in och och hälsa dig en fantastisk måndagskväll och en fortsatt underbar vecka. Tack för all din inspireation. Varma kramar.

  SvaraRadera
 6. Ja ja ja!! - sorte rammer er nemlig SÅ smukke! Og så redder du jo en ting, som nogen for lang tid siden har lavet i hånden... Glæder mig til at se resultatet. Når du er klar. Uden stress :-)
  Kh Katinka

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!