onsdag 2 november 2011

Ibland blir det..

inte riktigt som man hoppas...

Ja, så ser det ut i köket just nu. Förra veckan båbörjade jag nerrivning av "fuskträtaket". Vilken lycka. Jag tog i slet och ryckte för att få ner taket. Sågade och bände och ramlade ner från stolen,men var tappert uppe igen. Allt för att få se vad som fanns under.

Vilken lycka det var när jag kunde få upp ett litet hål.Jag stoppade in mina fingrar och vad kände ja? Jo, blank len pärlspont. Tjoho vad lycklig jag blev. Dessvärre varade lyckan inte så länge. Då jag såg  att den som renoverat före oss, hade fräst in elrör i taket. Jag visst att det kunde vara så här i gamla hus. Men jag kände att jag bara var tvungen att se efter.

Jag tänker så här, nu har jag kollat hur det såg ut under fuksträtaket. Nu slipper jag fundera mer på det! Nu ligger den nya pärlsponten på tork och kommer upp inom sinom tid!!

I dag blir det textskrivning och en god vän kommer och hjälper till med tapetsering.

Just d:
Jag har fått i uppdrag att hitta ett juligt hem här på västkusten till julreportage i Expressens Leva o bo för publicering nästa år. Är du intresserad mejla översiktsbilder till mig. anna.bjorkliden@gmail.com

Ha det så gott/Anna

11 kommentarer:

 1. Vad fräscht det blir!!! Känner igen det där med att hitta något man inte riktigt väntat eller önskat sig! Vi hittade, i vår tidigare stuga, fin panel som mitt i det hela hade en uppsågad lucka täckt med en skiva. Löste det hela med att måla skivan vit och sätta en text på den. Piffade till det hela med en ram i vitt.

  SvaraRadera
 2. Så synd! Men även kortvarig lycka är lycka ;)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 3. Ach... beautiful... I love it... natural wood and white...

  SvaraRadera
 4. Hej! Nej, iblnad blir det lite motstånd, men tur att det kan lösas. Vi hade underbar golvplank i vårt kök, men tidigare ägare hade satt en miljon spik av olika storlek i dessa, när de satte på skivor, man kan funderar hur de tänkte?!? Christina

  SvaraRadera
 5. Beautiful kitchen. It is a pity, your plan dont get on.
  Jana

  SvaraRadera
 6. Åh vilken lycka att finna ett sånt tak och va fint det kommer att bli, jag älskar ert kök, sååå läckert!! mari.

  SvaraRadera
 7. Så fint det kommer att bli!
  Läste just ditt reportage i Sköna Hem om det underbara exentriska hemmet hos Ulf, vilket häftigt och annorlunda hem! Kul med reportage som sticker ut så.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Helt underbart kök!!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 9. Ja, det kan ju vara så där. Känner igen känslan av lycka när man tror att det finns något fint bakom masonitskivorna och sen besvikelsen när det inte håller hela vägen....:-) Jag har ett sånt projekt i vår tambur...

  SvaraRadera
 10. I LOVE YOU R KITCHEN.....IT IS WONDERFUL.....WARM WHITE, CERAMICS....
  KISSES
  SIMONA

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!