tisdag 25 oktober 2011

11 fina pysseltips.Reportage i Drömhem &trädgård nr 13 2011.Idé/ text Anna Truelsen   idé/foto Carina Olander!
Förra hösten gjorde min goa vän Carina och jag ett härligt julpysselreportage. Vårt uppdrag var rött och lila. Vilket var super kul att gå loss på. Tyvärr så har det smygit in ett litet fel i bylinen. Carina har även varit med och gjort pysseltipsen, inte bara fotat det!

Ha det så gott/Anna

12 kommentarer:

 1. Hej!
  Härliga och inspirerande bilder.
  Ni är hur duktiga som helst, du och Carina.
  Älskar julmagasin, och detta måste jag spana efter.
  Må så gott
  Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Två månader till julafton påminner mig de härliga bilderna om!

  SvaraRadera
 3. Å du har nog verkligen världens roligaste jobb - lyckliga du :)

  Och jag är laddad till tusen att pyssla och dekorera inför julen...

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Ska absolut köpa tidningen!!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 5. Åh vad härligt med julpyssel. Helt plötsligt igår slog det mig så underbar julen är. Nu ska jag inhandla lite julpynt och så smått tjuvstarta julen:)
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. Nu springer tiden snabbt mot julen och det blir bara mysigare för var dag i butiken. Väntar lite till men snart åker alla julprodukterna fram i min lilla butik.

  Mysiga bilder, Marie

  SvaraRadera
 7. jag har varit och köpt tidningen...pyntar för fullt nu ju...ni är så duktiga på att få till det. Ser fram emot att träffa dig snart...kramis semlan

  SvaraRadera
 8. jag har varit och köpt tidningen...pyntar för fullt nu ju...ni är så duktiga på att få till det. Ser fram emot att träffa dig snart...kramis semlan

  SvaraRadera
 9. Jättefina bilder! Du är så duktig, och Carina också såklart. Kul också med julreportage som inte går bara i rött, även om det också är fint. Funderar på att gå på helt andra färger än de traditionella här i år. Vore nästan lite vågat för att vara mig... så det kanske slutar med vitt, grått och rött som vanligt :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 10. Jag har nyligen hittat hit till din fina blogg. Här har jag redan hittat massor med inspiration. Det får bli nya glas till glöggen i år, tyckte om att dom har fot.

  / Anita

  SvaraRadera
 11. Nu har jag letat runt i butikerna på stan efter do fina glasen på fot utan resultat. Vill du ge mig en vink om var jag ska leta!
  Tack /Anita

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!