onsdag 8 juni 2011

Kitchen...


"Ja, det här med kök! Det är verkligen en resa!"

Vet ni ! Jag är faktiskt glad över att vi inte har en massa pengar.Så att vi har kunnat köpa oss ett färdigt kök! Jag är så otroligt glad för vårt kök. Det är enkelt, familjärt och trivsamt. Det som karaktäriserar det mest. Är att jag hela tiden kan förändra det med enkla medel.Visst vore ett platsbyggt kök, fantastiskt nice! Men jag är så glad och tacksam för det vi har. Vår köksits gör att jag får vara oerhört kreativ och det är så härligt!
Jag drömmer om att göra något med köksbänkarna. Kanske betong , vem vet vad som blir! Jag drömmer om andra luckor, men faktiskt så funkar de vi har fast jag egentligen inte är så förtjust i den böljande utskärningen i luckorna. Men det blir en fin helhet och då funkar det!

Jag tror på att se livet och sin situation från den ljusa sidan! Man får ett annat perspektiv då! Vi hamnade ju i en sits med väldans mycket lån, när vi sålde vårt förra hus till underpris och köpte ett betydligt dyrare hus. Mycket fick prioteras om! Och det blev mer av budget renovering..Men var inspirerande det är att få vara kreativ!
Om det är någon som vill se och läsa mer om vår köksresa tryck här:

Just nu så är jag inne på sluttampen av renoveringen av våra fönster. Visar dem en annan dag ..Det ska bli fantastiskt att få in dem i huset!
Kram på er alla goingar!!

18 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med dig att det var nog tur, för köket blev helt underbart ändå;) det blev verkligen personligt och snyggt- var supernöjd kvinna! Kram Johanna

  SvaraRadera
 2. Ja Anna...du vet att jag håller med dig! ;) Kramis

  SvaraRadera
 3. Hej goa Anna.
  Jag älskar ditt kök, det är helt underbart i mina ögon...
  Jag håller med dig, man måste försöka se på sig själv och sitt liv från den ljusa, positiva sidan, ibland är det inte alltid så lätt kanske, vi har också stött på en hel del motgångar i min familj, men det var nog när det var som tuffast som jag verkligen började att på riktigt uppsaktta det som vi har, varandra, vårt hem...

  Ha en jättefin dag.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Helt rätt tänkt, att inte ha så mycket pengar ger desto mer utrymme åt fantasin, det finns många härliga exempel på detta i bloggvärlden där man med små medel skapar fantastiskt fina kök! Platsbyggt är fint, visst, men lika ofta opersonligt, intetsägande med standardlösningar.
  Ditt kök är VACKERT! Gillar att du tagit in de mörka mustiga tonerna nu!

  SvaraRadera
 5. Tycker ni har ett riktigt härligt kök; hemtrevligt och personligt.
  Vi ska sätta igång med köksrevonering i höst, och fjag örsöker snappa upp all inspiration jag kan. Gillar verkligen tanken med att använda det man har, man behöver inte alltid köpa nytt för att få det fint.
  Tyvärr är vår nuvarande kök så himla dåligt planerat, när det kommer till förvaring, att det inte känns värt att jobba på en utseendeförbättring av det. Så det blir att sätta in nytt kök, och använda kreativiteten till att få det sådär personligt och speciellt. :-)

  Hoppas du har en fin onsdag!

  SvaraRadera
 6. Ja, vad ska man med en massa pengar till??? Nej, skämt åsido...dom är nog bra att ha...med måtta.
  Men om man nu inte har dom, så tror jag att man blir mycket mer kreativ och tar tag i saker och finner lösningar på ett annat, för själen, mycket bättre sätt.
  Du/ni har ett underbart kök, med mycket personlighet och kul lösningar.
  Vi har också gjort vårt egna kök, helt och hållet...med minimal kassa har vi byggt vårt hem på det sätt vi vill...mycket arbete!! men också med mycket själ och hjärta.

  Ha en fin dag!
  //lisamaja

  SvaraRadera
 7. Suck, så vackert! Jag blir alldeles knäsvag...
  Må så gott, kram Evelina

  SvaraRadera
 8. Du är så duktig på att inreda, så du kan få till det alldeles perfekt även med en liten kassa! Tycker ditt kök är jättefint//Christina

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Ditt kök är fantastiskt fint och personligt! Jag förstår att det är en plats att trivas på.

  Vilken superläcker korg! Får man fråga var du hittat den?

  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 10. what a lovely kitchen!
  hugs, Cheryl

  SvaraRadera
 11. Ser underbart ut Anna, så vacker bild på er köksö. Ja det är nog så sant det du skriver att man kommer på alternativa lösningar när man måste, för visst hade man köpt dyrt och flott om man bara kunde, nu måste man istället bli kreativ många gånger och det gör ju ett hem mer personligt. Stor kram //Paula

  SvaraRadera
 12. Jag håller med dig för ditt kök är så underbart! Supersnygg köksö! :)
  Trevlig onsdag!
  Kram Amelie

  SvaraRadera
 13. Så härligt inlägg Anna!!! Kreativitet är guld värt! Du är fantastisk på att få till det där extra!!

  KRAM

  SvaraRadera
 14. Hej Anna!
  Inte igår liksom, men hos dig kikar jag in, även om jag inte kommenterar. Vill bara nämna, du nämnde betong, att mina föräldrar just har satt in egengjorda betongbänkskivor. Blev verkligen supersnyggt. De vaxade dem för att få en resistent och lite mörkare yta.
  Du har ett underbart fint kök Anna. Älskar dina kontrastfärger.

  Kram Ann

  SvaraRadera
 15. Åh, så läckert! Jag älskar det!
  Allt gott!

  SvaraRadera
 16. Personligt & smakfullt!
  Väldigt fint:-)

  SvaraRadera
 17. Herlige bilder fra kjøkkenet deres. Jeg liker at det er så røft!

  Klem klem

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!