tisdag 3 maj 2011

Favorit..

"Just nu gillar jag ljust, ljust rosafärgade rosor så mycket"

Det finns verkligen många favoriter, men till det jag ska använda blommor till nu är nog laxrosa rosor allra bäst!Ja, eller heter de så , det kanske är champangefärgade de heter. What ever!! eller ja, jo det är nog lite viktigt att veta. Hum, jag får ta med mig en ros till blombutiken så att det blir rätt. Eller så gör jag det inte och det blir lite mer spännande. :))

I mitt huvud snurrar massor av blommor och dukningar. Jag ska ju vara med på Eventmässan på Henriksbergstakterass på söndag. Du är välkommen att komma. Läs mer här och anmäl dig!!

Ps: Tack för alla Grattishälsningar!! Nu ska jag äta smörgåstårta till frukost och det lär även bli dagens lunch och kvällsmat.. Jag är sån att jag hellre gör för mycket mat än för lite. Men smörgåstårta är ju inte helt fel!!Och denna varianten jag gjort är inte så kaloririk, vilket är väldans bra!!


Kram Anna

10 kommentarer:

 1. Lyse rosafargete roser er bare vakkert. Smørgåstårta høres ikke feil ut :) Jeg har aldri spist det selv, selvom jeg er født i Sverige og har 2 søstre som fortsatt bor der. Tror jeg må be om det neste gang jeg er på besøk :)
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Champagnefärgat låter ju vackrare ;)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott, visst är det fint med blommor av alla de slag. Rosa är min favorit färg så här inför sommaren. Ha en bra dag.
  Kram Theres

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis i efterskott!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 5. Hej vännen
  så underbart vackra bilder:)
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 6. Nämen Anna, ser att du fyllde år igår, GRATTIS!!! Det gjorde ju jag också!;)(fast 41...) 2 maj är en pålitlig solsäker födelsedag, eller hur? Låter som du hade en finfin dag, samma här!
  Ska bli kul att träffa dig på söndag!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mmmmm så gott med smörgåstårta...

  Hoppas dagen och kvällen har varit bra..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Så härligt med smörgåstårterester, dom kan man äta och påminna sig om festligheterna... :) Om man inte försöker hålla diet (igen) som jag... Det är ju bikinisäsong snart, eller ja, idag snöade det ju, så man kan ju undra...
  Kram!

  SvaraRadera
 9. so so pretty!
  !
  take care,
  Rosa

  SvaraRadera
 10. Grattis i efterskott!
  Blev extremt sugen på smörgåstårta nu, efter att jag varit sjuk och inte ätit något på typ två dagar!

  Kram kram

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!