tisdag 5 april 2011

Nu är skåpet fullt..


 Nu skåpet fullt av porslin. Jag har ju tömt ett helt vitrinskåp, så jag var ju tvungen att hitta nya platser för sakerna!!
Det är så spännande med förändringar, samtidigt som detta kommer bli ett oerhört rörigt och ofärdigt år.Om allt går som det ska så ska, så ska fyra fönster in i matrum/vardagsrum + pardörrar mellan matrum vardagsrum in.Vilket medför att väggar ev tak får göras iordning. Det har jag iofs längtat efter.Ett år när begreppet ta det med ro får regera!!

I dag är det butiker på"tapeten" i fabriken. Jag är ingen butiksmänniska men jag kan ju alltid tipsa om Gekås, där gör jag många fynd..Samt dynamit.nu där det finns många snygga plåtmöbler som är rätt så plånboksvänliga.Loppis är ju annars min melodi!!
Kram kram Anna

5 kommentarer:

 1. Härligt att fixa och gör aom en som du skriver lite trixigt att få plats med allt som finns i skåpen.....vi har ju en förmåga att samla på oss en massa fina saker!!

  Ha en fin dag!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 2. Vilket vackert skåp...och bra tips om inredningsbutiker!
  Kramen.

  SvaraRadera
 3. Såå vackert skåp med om möjligt ännu finare innehåll..
  Ha en fin kväll.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera
 4. Ja det är alltid en massa ommöbleringar när man får nya ideér! Men det du beskriver kommer att bli toppensnyggt hos er!Och det kan vara klokt att ta det lugn takt.

  Ha en fin kväll

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 5. så mange flotte skatter i skapet ditt... ha en fin vårdag, klem,magny

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!