torsdag 17 februari 2011

B J Ö R K L I D E N ...
I dag låg min fina skylt i brevlådan..När jag hade en utlottning av en skylt från Ramsign, fick jag möjlighet att välja en själv med..

Medans jag väntar på att skylten ska komma upp får den bo i tallrikshyllan!

I går kom mitt nya objektiv hem ett Sigma 17 - 50 f 2.8 EX DC OS...ett super bra ljusstarkt objektivt. Kameran blev rätt så tung, tur att man allt som oftast fotar med stativ. Någon reportagefotograf strävar jag inte efter att bli, men hobby fotograf det vill jag va!!

Ha det så gott!
Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Snygg skylt!
  Jag ser att du utvecklats mycket som fotograf. Never say never, du kanske jobbar även med bilder i framtiden. Du har förmågan att se det vackra, vore ju perfekt om du kunde föreviga det andra inte ser :) ha det bäst vännen!
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Hej
  vilka härligt bilder och vad roligt med ett nytt objektiv.
  ha det så gott vännen min
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Så fint skilt du har valgt deg da... nydelige bilder..

  klemmer =))

  SvaraRadera
 4. Det skulle vara roligt att lära sig fotografera riktigt bra. Har själv en bra kamera i min mobil men det går ju inte att jämför med objektivkamera. Lycka till med fotorafering! Marie

  SvaraRadera
 5. Hej! Besöker mer än gärna din blogg och blir alltid inspirerad! Tack!/M.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Fina bilder. Jag har också börjat tycka att det är roligt att fota. Att våga ta lite udda blider i nya vinklar, det är roligt.
  Kram
  Camilla

  SvaraRadera
 7. ja jag drömmer med om att få en riktig kamera och gå en fotokurs just för min egen skull...du är ju snart proffs på att fota! Kul! Kramis semlan

  SvaraRadera
 8. Vilken fin skylt! Så roligt att få hem ett nytt objektiv. Jag önskar mig ett maco-objektiv, men jag måste lära mig mycket mer om min kamera och vilket objektiv som passar mig bäst.

  Fina bilder, det är så fint med videung också.

  Ha en fin fin fredag och helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!