måndag 10 januari 2011

Country Living- Bohemisk Vintage.....Det fantastiska hornet har jag köpt av min goa Vän Sandra från hennes butik. My Vintage garage.
Ni får hålla utkik på Sandras otroligt fina blogg efter en "hint"om när hennes rustika kreativa rum ska visas i tidning. Det är så snyggt!! Sandra har en enorm förmåga att hitta fantastisk rustika och unika saker!!

Country Living-Bohemisk Vintage. Det är verkligen min stil. Jag älskar det rustika, nötta, och karakteriserande föremål som skapar en skön balans och vindgar ens vyer. Får mig att drömma, vilja utveckla...Ja det rustika ger mig en sån skön feeling-jag är hemma!
I morgon ska jag och Jonas i väg till en samlare. Hans hem går inta av för hackor. Det är verkligen "djuriskt" om man säger så..Lite så som Chefredaktören Marit Danielsson i Allt i hemmet beskriver butiken hon besökte i New York!

I det senaste nr av Allt i hemmet får man en fantastisk inspirations kick. Så snyggt. Jag älskar verkligen denna country living stil som både Allt i hemmet och Bolig Dröm bjuder på!

Bolig dröm Kan köpas genom Bladkiosken. Jag mejlade dem och skaffade mig en prenumeration. En snygg tidning med riktigt fin layout. Billig är den med!

Ps: Här kan ni se vem som vann en emaljskylt!

Kram Anna

12 kommentarer:

 1. Härligt! Måste bara säga..vilka superfina bilder från reportaget i Bolig! Underbart! kram :)

  SvaraRadera
 2. Vakkert! Og enig, flotte magasiner du anbefaler! :)

  Nyt dagen!
  Klem Elin :)

  SvaraRadera
 3. Även jag är förtjust i naturtrenden som sveper över oss, har längtat efter färg och struktur bland alla dessa färgfattiga vita hem. Det blir en sådan skön kontrast! Mycket mera JAG!
  Eija

  SvaraRadera
 4. herlige bilder..og jeg kan bare si meg enig ang Sandra..

  Kjempefine blader du anbefaler..

  Ønsker deg en fin kveld..

  klememr 0)

  SvaraRadera
 5. I love the idea of candles in pretty bottles! I wish I could go back and get every gorgeous bottle I've ever seen and passed on!
  Your blog is so beautiful...glad I found you ~ :)
  Sarah

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder!! :)

  Kolla gärna in min nya blogg ;)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. stilig... har også funnet min plass blant det rustikke og og nostalgiske..
  klem,magny

  SvaraRadera
 8. Hejsan vännen...

  Här går vi i väntans tider... Ska nog ta mig en titt på den där tidningen för att få dagarna att gå liiiite fortare. ;0) Hoppas allt är bra med dig och familjen!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 9. Hejsan! Håller med dig om att det är snyggt med den rustika stilen. Allt i Hemmet var en överraskning, så bra! Har inte kikat i den tidningen på länge. Ha det bra! Loppan

  SvaraRadera
 10. Hi

  I would like to give you the "Stylish Blogger Award" for your beautiful and so inspiring blog!

  How this award works is that it's passed on from blogger to blogger, so I received the award from someone and I pass on the award to others. Part of this award is to write 7 things about yourself (on your blog post) and pass this award to 15 other recently discovered blogs you think deserves this award too.

  You can see my post and the link for the award here: http://myblackbook.free.fr/


  xo,
  Britta

  SvaraRadera
 11. Hej Anna!
  Här är en till som ropar YESSS! över naturtrenden som nu verkar ha fått fotfäste....
  Det är så fint att blanda upp det vita med lite bruna detaljer och varför inte också några horn och uppstoppade djur...Hemma hos mig huserar sedan länge både renhorn och diverse uppstoppade exemplar från djurriket. HA! Äntligen är man lite trendig! :o)
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 12. Bara såååå himmelskt vackert!!! Mari.

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!