måndag 19 juli 2010

Österlen...

Åh, vilka härliga dagar min älskling och jag har haft! Michael och jag har varit gifta i 16 år nu den 23 juli. Vi brukar alltid göra något i samband med bröllopsdagen. Det behöver inte vara exakt den dagen, bara vi kommer i väg utan barn...

Vi tog en tur ner till Österlen-Ljuvligt!! Vi har kört kustvägarna från Simrishamn till Malmö! Höjdpunkterna har helt klart varit Ale Stenar, så vackert. Det är så vackert att det gör ont, vilken natur vi har i Sverige!

Sen så har vi beskådat alla vackra gårdar längs vägen, husen i Ystad och Simrishamn är så otroligt vackra. Tänk vilken Historia de ruvar på. .

Ha det så gott mina goa bloggvänner..
Ps! Jag har hittat en köpmansdisk på blocket i Marks kommun om nån är intresserad, jag fick stå över den , för jag har köpt en annan sak som jag har längtat efter! Här är annonsen på köpmansdisken(det är inte jag som säljer den, men jag tänkte tipsa er som längtar efter en köpmansdisk)

Kram Anna

12 kommentarer:

 1. Grattis till era år! Starkt jobbat, finns väl inget bättre ställe än Österlen att vara på för att fira sin bröllopsdag...

  Kramen på er!
  Loella

  SvaraRadera
 2. Å vi åker till helgen. Husbilssemester. Hoppas vi kommer så långt som till österlen för det ser alldeles underbart ut.

  Kram Linda (Jolin)

  SvaraRadera
 3. Glad you had a nice time with your husband! Carla

  SvaraRadera
 4. Glad you had a wonderful weekend, thanks for sharing your lovely photo's. Hugs Mary

  SvaraRadera
 5. Hej Anna,
  Så vackra bilder! Österlen är en del av Sverige som jag aldrig besökt men som står högt upp på önskelistan.

  Just hemkomna efter ytterligare en tur med bilen så ser jag nu fram emot att bara vara på landet och fixa med en massa pågående projekt.

  Grattis på bröllopsdagen.
  Hälsningar Monica

  SvaraRadera
 6. Grattis... Härliga bilder du bjuder på....
  Kram Maud

  SvaraRadera
 7. Grattis till er bröllops dag!
  Låter så mysigt att ni tar er tid för varandra vilket är enormt viktigt.
  Underbara bilder!
  Kram från andra sidan plurret.

  SvaraRadera
 8. Grattis i förskott! Så vackra platser det finns och så fina bilder du visar!
  Härligt att få bara njuta tillsammans och komma iväg!
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Grattis med kärleken
  eller tillykke med kærligheden...

  Jeg tænker at ta til Vestergötland på ferie ( det var vi også sidste år ) Måske du kan tipse mig om gode steder at besøge og se ??

  Fin blog du har :oD
  Kram
  Loppe

  SvaraRadera
 10. Riktigt fin disk! Hade jag bara haft plats så...=))

  Kram till dig Anna!

  SvaraRadera
 11. Så mysigt med en tur på tu man hand, grattis till era år tillsammans också. Jag och maken har också hållit ihop sedan urtiden..hihii Österlen det är ett smultronställe utan dess like, dit åker vi ett par rundor varje år. Har du besökt Stenshuvud någongång, om inte rekommenderar jag det varmt. Ale Stenar har vi inte varit och tittat på, tackar för tipset, nu fick vi en ny sevärdhet att besöka i sommar. Stor kram Paula

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!