onsdag 21 juli 2010

Ögonblickets skönhet..

Plockade in lite blommor från trädgården. Såg att det var så vackra i spegelbilden i det gamla spegelglaset, kunde inte låta bli att fånga deras skönhet!

Annars har jag det så gott. Den här sommaren tar vi dagen som den kommer, så skönt.
I dag har jag varit nere hos läkaren och fått en cortisonspruta i benet. Nu ska mitt ben förhoppningsvis bli bättre.Vissa dagar kan jag inte gå, det hugger smärtar vid varje steg. Läkaren säger att det är den stora muskeln från fästet i bäckenet ner i benet som är inflammerad.Nu hoppas jag på cortison och diklofenak.

Det var varit en vår med mycket smärta, men alla massage som min goa man har gett min ben har varit en fantastisk lindring. Kanske att det kan bli årets Julklapp,massage kurs för våra män hi hi!!Nu blir det sjukgymnastik och förhoppningsvis kan jag börja träna igen så att allt det där överflödiga som fastnat på mig kan försvinna..Något som kommit fram i utredningen är iallafall att jag har inte reumatism och sjögrens syndrom och det är jag så tacksam för, nu hoppas jag att den här behandlingen ska göra underverk.

Kram Anna

9 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen du blir bättre i foten snart! Krya på dig!

  Kram Linda (Jolin)

  SvaraRadera
 2. Hittade din blogg hos en dansk bloggvän..ler. Har helt missat din blogg. Har tittat en stund och tycker om det jag ser, och kommer gärna igen. Kramar Pia i Ateljé Skogslyckan

  SvaraRadera
 3. Hope you feel better soon. Carla

  SvaraRadera
 4. Hi
  Sweet flowers
  Greatings Karolina

  SvaraRadera
 5. Hejsan.Underbara pictures.(sorry my swedish is BAD)I had to think some seconds about pictures before it get to me,theres a mirrow.I always look at the pictures first and then text.I like that there is some catch.
  I hope you will be better.
  Henrietta

  SvaraRadera
 6. Ak, håber virkelig at cortisonen hjælper - Fine blomsterbilleder, fotograferet fra en anden "vinkel" end man normalt ser - dejligt!

  SvaraRadera
 7. Otroligt vackra bilder på Stjärnflocken. Min favoritblomma, dessutom håller den längst av alla i vas. Krya på benet. Mari.

  SvaraRadera
 8. Krya på benet , vännen ! Så vackra bilder , jag njuter av dess skönhet ! Kramar Susanne ♥

  SvaraRadera
 9. Hej Anna!
  Så skönt om du blir av med din värk, vet hur besvärligt du hade.
  Vilken proffsfotograf du är, så vacker bild!
  Hoppas det går bra med dina fönster, tänkte på dig när jag var i Danmark, när jag såg dessa flaggfönster.
  Nu har vi varit i väg på en resa och det har varit skönt men jag tänker att vi får ta och åka iväg bara jag och Stefan som ni gjorde, verkar mysigt.
  Ha det så bra!
  Kram Anna

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!