torsdag 18 mars 2010

IN THE NAME OF LOVE..


Mitt Rosmarinträd växer så att det "knakar"!

När jag var i Moheda för ett par veckor sedan hittade jag två ljus turkosa sifoner. Det var"lycka" det! Jag har en grön, men den tänkte jag sälja för den gjorde sig inte själv, nu i grupp med två andra sifoner blir det jätte bra! Glad att jag inte sålt sifonen!

Jo, ang att sälja saker. Jag kommer att ta bort min loppisblogg. Har insett att jag inte hinner med den! Jag kommer att skänka de saker jag har kvar till en nystartad seconhand i Veddige som heter EDWINS SECOND-HAND! Intäkterna från loppisen går oavkortat till att hjälpa handikappade barn i f.d Sovjetunionen. Här kan ni läsa mer om Tomas och Evas arbetewww.edwinsfond.se

Tomas berättade för mig att 96% av intäkterna går direkt in i arbetet att hjälpa barnen. Tomas visade bilder och berättade om deras arbete i Kyrkan i söndags. Jag blev djupt berörd av hur fruktansvärt barnen har det. Vi skaffade oss ett fadderbarn med downsyndrom. Det känns fantastiskt att vi som familj kan göra skillnad för ett barn som lever i misär under mycket knappa förhållanden! Är du intresserad av att skaffa ett fadderbarn kontakta Tomas på tomas@edwinsfond.se

Tänk att vi alla kan hjälpas åt att göra skillnad för dem som inte har det så bra som oss. För 150 kr i månaden kan man göra skillnad för ett barn som har det svårt. Ibland känner jag vad håller jag på med!! Tänk va bra vi har det. Vi har mat, hem kläder och vi klarar oss bra. Jag vill kunna göra skillnad med mitt liv. Inte bara leva för mig själv. Jag vill att kärleken till dem som har det svårt ska styra mitt liv. När man ger, så blir man så glad. Hela ens inre fylls av tacksamhet för att man kan vara med och göra skillnad.
Ha en riktigt bra dag..
Kram Anna

21 kommentarer:

 1. Inspirerende bilder.....J`aime sifon;o)
  Ha en fin dag! Klem fra Maliva

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt av dig!

  Vad vackra glasflaskorna var... men vad är dom gjorda till?

  Hälan, Mia

  SvaraRadera
 3. Sån tur att hitta sifoner, svåra att få tag i annars, tror jag!

  Det ska vara du och Marie som har sån tur!

  Eller är det ett "säkert" loppisöga! =))

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Så vackert det blev sifonerna där:)
  JAg brukar skänka mina saker till en second hand där alla intäkter går till barn i de förra detta öststaterna. Känns bra när man vet att det man skänker går till något bra och man vet att det kommer fram.
  de har oxå fadderverksamhet och vi har tänkt att vara med men har inte blivit av. Få ta sig i kragen och hjälpa...
  många varma kramar till dig
  sandra

  SvaraRadera
 5. Vackrare än vackrast! Och så bra att skänka dina loppisting till välgörande ändamål! Mari.

  SvaraRadera
 6. Fina sifoner och ett ljuvligt rosmarinträd! Har olivträd lite här och var hos mig som spritter för fullt och lagerbladsplantor som tagit fart efter vintervilan som jag hoppas få att överleva.

  Ha en bra dag!
  kram Marina

  SvaraRadera
 7. Vilket underbart inlägg Anna!!
  Så fyllt av kärlek, inspirerande;o)

  Kram Kram Malin

  SvaraRadera
 8. helt rätt tänkt!! man ska hitta lämna till loppisar där pengarna går till något vettigt...jag har nästan svårt att köpa saker på second hand där pengar går till ex. sport...när man ver att det finns en secon hand där pengarna går till välgörenhet! Du inpirerar säkert många till att göra såhär! ska också lämna till Edwins sec hand. bor i Varberg. har lite saker att bli av med.
  see ya. Tack för en härlig blogg förresten. själv är jag ny på "fältet".
  //Kristiina

  SvaraRadera
 9. Hej Anna!

  Så fint att du bryr dig om andra så mycket. Du har verkligen ett stort hjärta :)

  Och sifoer...LOVE!!!

  Kram på dig vännen

  Viveka

  SvaraRadera
 10. Underbart vackert med sifonerna, jättesnyggt och härliga färger! Man blir GLAD av att titta på dem!

  Apropå dina tankar om att skänka gamla prylar till välgörande ändamål så håller jag med dig till fullo. Jag kör en sväng till "Hjärta till hjärta" då och då, både för att ge, och för att handla. Jag vet att de gör gott i den del av världen som de verkar i.

  Kram Outi

  SvaraRadera
 11. Vad fint av dig att skänka dina saker till dem..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 12. Du har sååå rätt!! Skönt att hjälpa de som behöver...

  Kraaaam Nettan

  SvaraRadera
 13. Fin rosmarin och fina sifoner.Så vackert i inredningen.
  Ja, tänk att man behöver inte göra så mycket för att förändra en annans människas liv till det bättre. Hjälps vi åt så kan vi förbättra för många.
  Kram Margareta

  SvaraRadera
 14. Vackra foton!
  Question: Hur får man ett rosmarinträd att trivas inne? Ute kan jag få dem att växa så det knakar, men inne? Not so much. Vad är ditt trick?

  SvaraRadera
 15. Hejhej Anna!

  Ljuvligt hos dej idag. Rosmarinträdet ojoj! Sifoner, vill bara själv ha i alla fall en du får gärna sälja en till mej. Hihi.
  Och jag gillar din tanke o handling. Jag gör det samma, skänker saker till Litaueiska föreningen där allt går oavkortat till ett barnhem. Sen har vi ett fadderbarn genom Plan , har haft i sju år. Känner mig nöjd och glad för det. Bra Anna!!

  Ha det fint
  KramKram
  Lotta

  SvaraRadera
 16. Så fint gjort Anna! ...men så är du ju också en väldigt fin människa :)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 17. blir gald av hva du skriver.
  så bra med mennesker som vil gjøre en forskjell!!

  SvaraRadera
 18. Hej Anna!
  Kan bara stämma in och heja på! Faktiskt har jag bott i Veddige, granne med Eva och Tomas! Hälsa dom så mycket... Hoppas att second hand-butiken är öppen nästa gång jag hälsar på på västkusten - skulle vara kul att göra ett besök.
  Kram och trevlig helg! /Marie

  SvaraRadera
 19. Vackert stilleben och vackert tänkt! Det finns många där ute som behöver vår hjälp.

  Kramar och kärlek

  Britt

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!