torsdag 3 januari 2008

Gjort fint i min tvättstuga och badrum!

Har fyndat en tvättkorg på loppis för 25 Riksdaler. Är verkligen jätte glad för den. Ovan på torktumlaren ställde jag två stora glasbuteljer, som också är loppisfynd. Betalade bara 10 kr styck för dem, alltså som hittat. Det var som buteljerna hittat hem! Verkligen rätt plats för dem. I bland bara händer det!!!! Jag hittade ett gammalt överlakan i lin med handgjord spets i mina gömmor som fick bli nya gardiner. Tänk att så lite kan göra sån stor skillnad. Nu är det så mysigt att gå på toa. Här kan man drömma sig bort med någon trevlig tidning.

Den rena tvätten ser så trevlig ut i den vackra korgen.Men någon smutstvätt får inte slängas på golvet! Nej fy, fy!!!!

6 kommentarer:

 1. Hej! Kul att vara här och läsa : ) Snyggt har du ordnat det. Burkarna var billiga...det er ut som gamla med.flaskor. De brukar kosta en del. 10 kronor var ett fynd : )

  Vi ses en annan dag!

  /Skatan

  SvaraRadera
 2. Hej på dig!
  Vad jätte fint du har gjort i din tvättstuga,jag måste också komma i gång med att slutföra min tvättstuga.Det är nästan färdigt det är bara det där lilla som tar en sådan tid.
  Jag tycker om att läsa din tacksamhetslista,den är verkligen
  tänkvärd,och jag håller med dig om att tron betyder mycket i livet.
  Jag har alltid haft den med mig sen barnsben den bara är där och det känns tryggt.
  Kram Marlene.

  SvaraRadera
 3. roligt när förändringar inte behöver ta massor av tid och kosta massor med pengar =) det känns som en riktig lantlig toa...passar oxå på att önska en trevlig helg/ kram junhe

  SvaraRadera
 4. Hej! Hittade till din blogg via Under en vind-Saras kommentarer i morse :)
  Vad mysig blogg du har och vad fint det blev i tvättstugan med nya fynden!
  kram
  Mia

  SvaraRadera
 5. Önskar dig en underbar fotsättning på det nya året!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 6. Hej! visst är de kul att pyssla, man liksom bara måste ha något på gång att sy eller måla... Trevlig blogg med många fina bilder och ett och annat recept. jag ska ta och prova din mussli den låter både god och nyttig. Är det okay att jag länkar till dig från min Blogg?
  Kram marina

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!