tisdag 18 december 2007

Jul Homemakeover!


I dag har jag satt in vår julgran. Det medförde att jag behövde möblera om hela vardagsrummet. Vi hade fått med oss en alldeles för stor gran hem från skogen. Humh! hur kan det komma sig. Jag har verkligen en förkärlek för stora maffiga granar. Men förra året möblerade vi om. Då var jag tvungen att ha en smalare gran. Jag hade alldeles totalt glömt av hurdan granen fick vara.


Jag började med att formklippa granen lite. Så att man skulle kunna gå förbi den. Och på andra sidan så var ju soffan. Okej, det var bara att klippa lite till. Man kanske inte vill fastna med håret i granen när man sitter i soffan. Det kan ju lätt bli lite jobbigt!
Jaha, det var bara att börja köra runt möblerna. En vänster hand och 2 ben blev det till hjälp. Höger handen ska jag ju inte belasta så mycket ännu. men ni som känner mig vet att jag inte ger upp så lätt.
Soffan hittade tillbaka till fönstret.Ja, den gör sig bra där. Ska bara inhandla ny VIT KLÄDSEL, och många vita flecce filtar som skydd.
Nu kändes plötsligt inte de röda gardinerna så roliga längre. Jag bytte till de vita längderna jag hade i sovrummet.(får se sen var som ska hänga i sovrumsfönstret, men det blir en senare fråga)
Med den nya ommöbleringen så "fall allt på plats" , veckan innan advent hade jag gardinångest. Jag ändrade och ändrade gardiner men blev typ bara halvnöjd.
Visst blev det fint.
Kramar Anna

2 kommentarer:

 1. Åååhhh så vacker din gran är! och jag ser dom danksa flaggorna....ljuvliga!!! Nu längtar jag hem...suck!!!!!

  Kram
  Dorthe

  SvaraRadera
 2. Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart Cashback Offer You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart Cashback Offers You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart big billion day offers You will get upto 75% Discount

  Flipkart is Offering Cashback Offers Flipkart hdfc cashback offers You will get upto 75% Discount

  Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site flipkart cashback offersso

  Flipkart is one of the biggest world wide eCommerce Site Flipkart hdfc offersso

  SvaraRadera

VÄLKOMMEN IN HIT!!